Facebook Pixel Masterchef: Ο πιο πολυσυζητημένος παίκτης, είναι το μεγάλο φαβορί (ΒΙΝΤΕΟ)
Life
| 2024-03-25 09:32:00

Η πρώτη πρόβλεψη για Masterchef - Ο πιο πολυσυζητημένος παίκτης, είναι το μεγάλο φαβορί (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Η πρώτη πρόβλεψη για Masterchef - Ο πιο πολυσυζητημένος παίκτης, είναι το μεγάλο φαβορί (ΒΙΝΤΕΟ)

Είναι εξαιρετικός μάγειρας και ασχολούνται πάρα πολύ μαζί του και όχι μόνο για τα εξαιρετικά του πιάτα!

Το MasterChef συνεχίζεται με δυναμικό τρόπο, με τον διαγωνισμό μαγειρικής του Star να σαρώνει φέτος την τηλεθέαση της prime time και πλέον βρίσκεται σε μια φάση όπου βγαίνουν τα πρώτα ασφαλή συμπεράσματα.

Αρκετοί είναι αυτοί που έχουν καταφέρει να ξεχωρίσουν τη φετινή σεζόν, αποδεικνύοντας πως για ακόμη μια χρονιά το μαγειρικό επίπεδο είναι υψηλό.

MasterChef: Ο πιο πολυσυζητημένος παίκτης του διαγωνισμού – Είναι το μεγάλο φαβορί;

Οι παίκτες κατατάσσονται σε αγαπημένους και μη κατά το τηλεοπτικό κοινό ενώ άλλοι καταφέρνουν να ξεχωρίζουν με τα πιάτα που παρουσιάζουν ενώπιον των τριών κριτών.

Στη δεύτερη κατηγορία φαίνεται πως περιλαμβάνεται και ο Λευτέρης Ζαφειρόπουλος που είναι χωρίς καμία απολύτως αμφισβήτηση ο πιο πολυσυζητημένος παίκτης του φετινού MasterChef.

Ο 29χρονος, είναι ένας χαρακτήρας που μόνο αδιάφορος δεν μπορεί να περάσει κάτι που έκανε ξεκάθαρο όσο διάστημα παρέμεινε στην αρχηγία της γκρι μπριγάδας.

Είναι ο παίκτης που βρίσκεται σταθερά σε ανοδική πορεία και δέχεται συχνά πυκνά τα αποθεωτικά σχόλια της κριτικής επιτροπής.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα και μεγάλο highlight του, το μισελενάτο πιάτο με την μπάρα με πατέ πάπιας που έκανε τον Σωτήρη Κοντιζά και τον Πάνο Ιωαννίδη να μη πιστεύουν στα μάτια τους.

 

Έκτοτε, πολλοί από τους αντιπάλους του τον κατηγόρησαν για έπαρση, την ώρα που ο ίδιος δηλώνει πως στην μαγειρική του καριέρα έχει κάνει ακόμα και πελάτες να δακρύσουν με τις δημιουργίες του.

Σε κάθε περίπτωση όμως, ο Λευτέρης μοιάζει να είναι ένα από τα μεγάλα φαβορί για την κατάκτηση του χρηματικού επάθλου, έχοντας κατακτήσει δύο φορές έως σήμερα το βραβείο των 1.000 ευρώ.

Το αν είναι το γκράντε φαβορί, θα αποδειχθεί σύντομα καθώς ο ανταγωνισμός είναι ιδιαίτερα μεγάλος!

Πηγή: sportime.gr

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags