Facebook Pixel Ο αξεπέραστος λόγος που έφυγε η Μενεγάκη - Πάει αλλού!
Life
| 2024-04-18 09:00:00

Ο αξεπέραστος λόγος που έφυγε η Μενεγάκη - Άλλη στη θέση της, όχι η Σκορδά!

Sportdog Team
Ο αξεπέραστος λόγος που έφυγε η Μενεγάκη - Άλλη στη θέση της, όχι η Σκορδά!

Σε ποιο κανάλι πάει η Ελένη Μενεγάκη και ποια πασίγνωστη παρουσιάστρια παίρνει την εκπομπή της στο MEGA...

Μετά από πολλές διαπραγματεύσεις ανάμεσα στην ιδιοκτησία του MEGA και την Ελένη Μενεγάκη, τελικά η “Ωραία Ελένη” δεν θα συνεχίσει στο Μεγάλο Κανάλι από την ερχόμενη σεζόν. Τελικά, το οικονομικό κομμάτι σε συνδυασμό με τα χρόνια του συμβολαίου και ουχί η ώρα προβολής της εκπομπής της ήταν το μεγάλο αγκάθι ανάμεσα στις δυο πλευρές και έτσι η πολυπόθητη συμφωνία ανάμεσα στην Ελένη και το MEGA δεν ήρθε ποτέ.

Αυτό διεμήνυσε σήμερα στους συνεργάτες της με το τέλος της εκπομπής της και η βόμβα έσκασε στο τηλεοπτικό ρεπορτάζ ανατρέποντας πολλά από τα σενάρια που ακούγονταν το τελευταίο διάστημα. Ξεχωριστά ανακοίνωσε τα δυσάρεστα νέα στους δημοσιογράφους η Ελένη Γελαλή και ξεχωριστά στους συνεργάτες της μπροστά από τις κάμερες η Ελένη Μενεγάκη.

Αυτό που ειπώθηκε είναι ότι “Η εκπομπή δεν θα συνεχίσει καθώς σταματάει η συνεργασία της Ελένης Μενεγάκη με το MEGA”. Μάλιστα, θεώρησε ότι είναι χρέος της να το γνωρίζουν για να μην τρέφουν ελπίδες και να μπορούν όλοι από εδώ και στο εξής να κάνουν τις επαφές τους ώστε την ερχόμενη σεζόν να έχουν όλοι δουλειά. Μάλιστα, τους παρακάλεσε να συνεχίσουν να δουλεύουν για την εκπομπή με το ίδιο σθένος μέχρι το τέλος, το οποίο σύμφωνα με το συμβόλαιο της παρουσιάστριας θα γραφτεί στις 30 Ιουνίου ως είθισται πάντα.

Η ολοκλήρωση της συνεργασίας της Ελένης με το Μεγάλο Κανάλι είναι και αυτή που σηματοδοτεί και μια σειρά εξελίξεις στο εσωτερικό του καναλιού και όχι μόνο καθώς με τον τρόπο αυτό ανοίγει ο δρόμος όπως όλα δειχνουν για την έλευση της Φαίης Σκορδά καθώς πληροφορίες μου λένε ότι η παρουσιάστρια είχε βρεθεί κοντά σε συμφωνία με το κανάλι και ανέμενε εξελίξεις. Αν τελικά το σενάριο αυτό προχωρήσει και η Φαίη κάνει τη μεγάλη μεταγραφή, τότε η Δανάη Μπάρκα ενδεχομένως να πάρει τη θέση της Ελένης στη μεσημεριανή ζώνη και κάπως έτσι λύνεται ο γρίφος της πρωινής ζώνης του μεγάλου Καναλιού.

Πηγή: tinasmess.gr

Ελένη Μενεγάκη: Το παρασκήνιο του διαζυγίου με το Mega - Οι πρώτες... μεταγραφές της Σκορδά!

Ήδη από χτες, Τρίτη, κυκλοφορούσε έντονα η φήμη ότι οι διαπραγματεύσεις της Ελένης Μενεγάκη με το Mega οδηγούνται σε αδιέξοδο. Η απόφασή της να μη βγει στον αέρα η εκπομπή της εξαιτίας της απεργίας, τη στιγμή που η Ελεονώρα Μελέτη και η Δανάη Μπάρκα ήταν κανονικά στο πόστο τους, δημιούργησε υποψίες. Η επίσημη δικαιολογία ήταν ότι αρκετά μέλη της ομάδας της ανήκαν στην ΕΣΗΕΑ άρα έπρεπε να απέχουν, αν και σε ανάλογες περιπτώσεις δεν είχε συμβεί το ίδιο.

Πηγή μέσα από το κανάλι επιβεβαιώνει ότι η Ελένη Μενεγάκη απάντησε αρνητικά στην πρόταση του καναλιού σχετικά με την ανανέωση του συμβολαίου της που λήγει το καλοκαίρι. Η ίδια είχε κάνει πριν από λίγο καιρό ραντεβού με τον διευθυντή προγράμματος του σταθμού, Κώστα Σούσουλα χωρίς όμως εκείνη να συμφωνήσει αμέσως.

Ουσιαστικά το κανάλι περίμενε όλο αυτό το διάστημα την απάντησή της, ένα διάστημα που συνοδεύτηκε από μία ξαφνική τάση χαρούμενης εξωστρέφειας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Οι πληροφορίες μας λένε πως η άρνησή της είχε να κάνει περισσότερο με τους οικονομικούς όρους του συμβολαίου της και όχι με τη μετακίνησή της στην πρωινή ζώνη, κάτι που όντως της είχε προταθεί ως εναλλακτική.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της ιστοσελίδας zappit, η Ελένη Μενεγάκη ανακοίνωσε την απόφασή της στους στενούς συνεργάτες της σήμερα ώστε να μπορέσουν να κάνουν από τώρα διαπραγματεύσεις για την επόμενη σεζόν. Οι δικές μας πληροφορίες λένε ότι μίλησε -με μεγάλη ψυχραιμία και χαλαρότητα- στο πάνελ της αμέσως μετά το τέλος της εκπομπής και στη συνέχεια η αρχισυντάκτρια Ελένη Γελαλή κατευθύνθηκε στα γραφεία για να απευθυνθεί στην υπόλοιπη ομάδα της εκπομπής.

Η αιφνίδια αποχώρηση της Ελένης Μενεγάκη από το Mega μετά από τρία χρόνια, σημαίνει για πολλούς ότι ανοίγει ο δρόμος για την επιστροφή της Φαίης Σκορδά στο κανάλι που είχε σημειώσει μεγάλη επιτυχία στην πρωινή ζώνη μαζί με τον πρώην σύζυγό της. Εκείνη μάλιστα δεν κρύβει την επιθυμία της να έχει δίπλα της τον Δημήτρη Ουγγαρέζο και τον Άρη Καβατζίκη, με τους οποίους ήταν μαζί και στο παλιό Mega.

Πηγή: okmag.gr

Οι λόγοι για το διαζύγιο Μενεγάκη - Mega και το επόμενο κανάλι!

Τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν πως η πρόταση που έγινε στην Ελένη Μενεγάκη ήταν για μονοετές συμβόλαιο το οποίο υπό προϋποθέσεις θα μπορούσε να είναι 1+1 με διπλή option και από τις δύο πλευρές και είχε τρεις εναλλακτικές.

Η πρώτη ήταν η μετακόμιση της παρουσιάστριας στην πρωινή ζώνη, η δεύτερη η παραμονή της στη μεσημβρινή με περιεχομενικές αλλαγές ωστόσο στην εκπομπή της και η τρίτη ανάληψη εκπομπής στη βραδινή ζώνη του σταθμού. 

Ωστόσο, το χάσμα στο οικονομικό σκέλος μεταξύ των δύο συμβαλλόμενων μερών φαίνεται πως ήταν αγεφύρωτο με αποτέλεσμα η Ελένη Μενεγάκη να απορρίψει τις προτάσεις που της έγιναν.

Αυτό που πλέον έρχεται ως συνέχεια του ρεπορτάζ είναι εάν άλλος τηλεοπτικός σταθμός θα προχωρήσει σε πρόταση προς την παρουσιάστρια. Η ίδια δεν το έχει αποφασίσει ακόμα και σκέφτεται την ξεκούραση, ωστόσο πληροφορίες αναφέρουν πως ήδη έχει δεχθεί κρούση από άλλο κανάλι!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags