Facebook Pixel Πασίγνωστη παρουσιάστρια η αντικαταστάτρια της Μπεκατώρου!
Life
| 2024-04-19 08:05:00

Πασίγνωστη ξανθιά παρουσιάστρια η αντικαταστάτρια της Μπεκατώρου! (ΦΩΤΟ)

Sportdog Team
Πασίγνωστη ξανθιά παρουσιάστρια η αντικαταστάτρια της Μπεκατώρου! (ΦΩΤΟ)

"Κλείδωσε" το όνομα που αναλαμβάνει την εκπομπή που έγραψε ιστορία. Πρόκειται για μία γυναίκα που έχει γράψει χρόνια μπροστά από το γυαλί...
 

Για τις αρχές της νέας σεζόν μελετά ο ΣΚΑΪ να βγάλει στον αέρα και το Still Standing!

Το τηλεπαιχνίδι που σταμάτησε από τον ΑΝΤ1 μετά την αποχώρηση της Μαρίας Μπεκατώρου για να παρουσιάσει το Chasers στο MEGA, ετοιμάζεται να επιστρέψει από τη συχνότητα του ΣΚΑΪ.

Στο τραπέζι της προετοιμασίας του σύμφωνα με τον Γρηγορη Μελά στο newsit έχει πέσει το όνομα της Κατερίνας Καραβάτου, αφού τόσο το κανάλι του Φαλήρου όσο και η Acun Medya, που θα αναλάβει την παραγωγή του τηλεπαιχνιδιού είναι ευχαριστημένοι από τη συνεργασία με την παρουσιάστρια. 

Έτσι… με τα έως τώρα δεδομένα… μετά το τέλος του My Style Rocks η Καραβάτου θα βρεθεί στο «τιμόνι» του Still Standing.
 

 

Τέλος ο Χρήστος Φερεντίνος στον ΣΚΑΪ - Πασίγνωστος παρουσιαστής ο αντικαταστάτης του (ΒΙΝΤΕΟ)

Μπορεί η σεζόν να οδεύει προς το τέλος της, όμως το κανάλι του Φαλήρου δεν έχει πει ακόμα την τελευταία του ψυχαγωγική λέξη.

Έπειτα από πέντε χρόνια, το τηλεπαιχνίδι «My man can» επιστρέφει στον αέρα του ΣΚΑΪ με παρουσιαστή αυτή τη φορά τον Φάνη Λαμπρόπουλο, ενώ ήδη μεταδίδεται το τρέιλερ συμμετοχών. Σε ποια ζώνη θα μεταδοθεί το game show;

Σύμφωνα με πληροφορίες της RealNews, το τηλεπαιχνίδι, το οποίο βάζει στο μικροσκόπιο ζευγάρια που πιστεύουν ότι γνωρίζουν πολύ καλά ο ένας τον άλλον και καλούνται να το αποδείξουν, θα μεταδίδεται στην prime time του Σαββάτου και θα πάρει τη θέση του Χρήστου Φερεντίνου.

Η μουσική εκπομπή «Σάββατο με φίλους» αναμένεται να ρίξει αυλαία το Πάσχα, καθώς εξαρχής η συμφωνία ήταν για περιορισμένο αριθμό επεισοδίων (10), ο οποίος, μάλιστα, ήδη έχει ξεπεραστεί.

«My man can»: Το πιο διασκεδαστικό game show επιστρέφει στον ΣΚΑΪ

Το τηλεπαιχνίδι που αγαπά τα ζευγάρια και λατρεύουν οι τηλεθεατές σε περισσότερες από 30 χώρες, επιστρέφει, σύντομα, στον ΣΚΑΪ. 

My man can. Ένα ψυχαγωγικό πρόγραμμα για όλη την οικογένεια που βάζει στο... μικροσκόπιο ζευγάρια που πιστεύουν ότι γνωρίζουν τα πάντα ο ένας για τον άλλον και καλούνται να το αποδείξουν, περνώντας μέσα από τις πιο ευφάνταστες «πίστες».

Σε κάθε επεισόδιο, τα ζευγάρια υποβάλλονται σε απολαυστικές δοκιμασίες που απαιτούν θάρρος, αντοχές και αποκαλύπτουν πόσο καλά γνωρίζονται –ή όχι. 

Οι γυναίκες στοιχηματίζουν πάνω στις ικανότητες των αντρών ενώ οι άντρες επιστρατεύουν τόλμη και ευφυΐα, στις πιο... «δεν-το-έχω-με-τίποτα» δοκιμασίες, αλλά και ερωτήσεις γνώσεων. 

Ποια γυναίκα ξέρει τον σύντροφό της καλύτερα; Έχει ποντάρει σωστά; Ποιος άντρας μπορεί να τα καταφέρει καλύτερα κάτω από πίεση; Και τι θα αποκαλυφθεί μπροστά στα μάτια μας για τις σχέσεις μεταξύ τους; Γέλιο, αγωνία και μεγάλη δόση τρέλας σε ένα από τα πιο διασκεδαστικά τηλεπαιχνίδια!

ΜΥ ΜΑΝ CAN! Βάλε το ταίρι σου... στο play!

Οι αιτήσεις συμμετοχής ξεκίνησαν! 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags