Facebook Pixel Ανατροπή με Χρήστο Φερεντίνο - Ο ΣΚΑΪ ξήλωσε ήδη το στούντιο
Life
| 2024-04-23 08:08:00

Ανατροπή με Χρήστο Φερεντίνο - Ο ΣΚΑΪ ξήλωσε ήδη το στούντιο της εκπομπής

Sportdog Team
Ανατροπή με Χρήστο Φερεντίνο - Ο ΣΚΑΪ ξήλωσε ήδη το στούντιο της εκπομπής

Αλλαγή δεδομένων για τον παρουσιαστή, καθώς το κανάλι του Φαλήρου αποφάσισε να αλλάξει πρότζεκτ, παρότι το παιχνίδι που παρουσιάζει πηγαίνει καλά.

Μπορεί επίσημα ο ΣΚΑΪ να υποστηρίζει ότι θα συνεχίσει ο “Μονομάχος” την επόμενη σεζόν, ωστόσο οι πληροφορίες θέλουν να έχουν ξεστήσει το σκηνικό του. Παράλληλα, η Acun Medya απέκτησε τα δικαιώματα του Still Standing με σκοπό να το βγάλει στον αέρα την επόμενη σεζόν.

Αυτή την περίοδο λοιπόν το κανάλι με την εταιρεία παραγωγής μελετούν το ενδεχόμενο ο Χρήστος Φερεντίνος να καλωσορίζει τους τηλεθεατές στο ιδιαίτερο παιχνίδι γνώσεων και μάλιστα τα γυρίσματα να γίνονται στην Τουρκία, όπως και του «My Man Can» όπου υπάρχουν έτοιμα τα κατάλληλα στούντιο. Η οριστική απόφαση θα ληφθεί τις επόμενες ημέρες, αλλά φαίνεται πως και ο Χρήστος Φερεντίνος βλέπει θετικά αυτή την προοπτική, ευελπιστώντας ότι το Still Standing θα σταθεί καλύτερα στη μάχη της τηλεθέασης από τον Μονομάχο που όπως όλα δείχνουν θα ολοκληρώσει την τηλεοπτική του παρουσία τη φετινή σεζόν!

Τη φετινή σεζόν θα ολοκληρώσει όπως έχω αναφέρει ξανά και το My Style Rocks, αλλά δεν αποκλείεται ανανέωση της συνεργασίας της Κατερίνας Καραβάτου με τον ΣΚΑΪ. Αν και στις αρχικές σκέψεις του σταθμού ήταν να αναλάβει το Still Standing η Καραβάτου, δικαιολογημένα εκτιμούν πως ο Φερεντίνος θα κάνει καλύτερο… παιχνίδι σε αυτό. Από την άλλη όμως, σκέφτονται πως η παρουσιάστρια θα μπορούσε να αναλάβει μία καθημερινή μεσημεριανή ψυχαγωγική εκπομπή έχοντας μάλιστα δίπλα της την Έλενα Χριστοπούλου με την οποία συνεργάζονται και σε άλλο επίπεδο και έχουν κοινούς κώδικες και ματιά. Βέβαια όλα αυτά είναι ακόμα στο τραπέζι… των σκέψεων και συσκέψεων… αλλά με μεγάλη πιθανότητα να πάρουν θετική έγκριση.

Πηγή: newsit.gr – Γρηγόρης Μελάς

 

Χρήστος Φερεντίνος για το διαζύγιό του από τη Σοφία Παυλίδου: Δεν φταίει μόνο ένας σε έναν χωρισμό

Ο Χρήστος Φερεντίνος μίλησε για την καλή σχέση που διατηρεί με την πρώην σύζυγό του, Σοφία Παυλίδου, και τα λάθη που οδήγησαν στο χωρισμό, καθώς ήταν καλεσμένος στο «Γειά σου».

Αρχικά, ο παρουσιαστής ανέφερε: «Ήταν βελούδινο διαζύγιο. Αυτό φαίνεται. Κρατήσαμε ωραία σχέση με τη Σοφία. Δεν υπάρχει ιδανικός χωρισμός, αυτό είναι ξεκάθαρο, αλλά δεν υπάρχει και λόγος να αποκαλύπτονται όλα. Μπορεί να υπάρχει θυμός, στεναχώρια και ένταση και από τις δύο πλευρές, αλλά δεν είναι ωραίο να βγαίνουν, δεν υπάρχει κανένας λόγος να τα μοιράζεται όλος ο κόσμος. Δεν ήμουν τύπος, ούτε εγώ, ούτε η Σοφία, να μοιραζόμαστε τις στιγμές μας δημόσια, είτε ήμασταν χαρούμενοι, είτε δεν ήμασταν χαρούμενοι. Νομίζω σε μια φυσιολογική φάση εξελίχθηκε αυτό το πράγμα».

Δείτε το βίντεο

Και αμέσως πρόσθεσε: «Πολύ γρήγορα βρήκαμε συνεννόηση και πολύ καλή επικοινωνία μεταξύ μας ακόμη περισσότερο τελευταία. Νομίζω ότι μετά από ενδεχόμενο θυμό, εγωισμό που μπορεί να βγει από έννα χωρισμό, τι κρατάς στο τέλος; Όλα τα ωραία που έχεις ζήσει με έναν άνθρωπο, ότι έχεις δημιουργήσει μια οικογένεια. Είναι πολύ εγωιστικό και πολύ λάθος να μπαίνεις σε άλλη διαδικασία. Η ζωή είναι μικρή και στο τέλος το μετανιώνεις που δεν λειτούργησες με αυτό τον τρόπο».

Στο τέλος, ολοκλήρωσε: «Θα πω ότι σίγουρα δεν φταίει μόνο ένας σε έναν χωρισμό. Πολλές φορές δεν ξέρεις ποιος φταίει και αν φταίει. Οι συνθήκες από μόνες τους δημιουργούνε εμπόδια, σε αποπροσανατολίζουν, δεν κάνεις το σωστό focus που έπρεπε. Στο γενικεύω γιατί έτσι είναι, δεν μπορώ να πω κάτι συγκεκριμένο. Tο σίγουρο είναι ότι τα περισσότερα χρόνια που ήμασταν μαζί ήταν πολύ ευχάριστα, ωραία και γεμάτα. Και αφού ήταν ωραία η φάση και στην πορεία πολύ γρήγορα αποκαθίστανται η όλη ιστορία και έχεις ωραίες σχέσεις. Οι άνθρωποι νομίζω που φτάνουν σε άσχημα σημεία, είχαν και λίγο επιφανειακές σχέσεις».

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags