Facebook Pixel Χαμός στη Αθήνα με Στέφανο Χίο - "Όρμησε" στη Α. Μπακογιάννη
Life
| 2024-04-26 09:00:00

Χαμός στο κέντρο της Αθήνας με Στέφανο Χίο - "Όρμησε" στη Α. Μπακογιάννη!

Sportdog Team
Χαμός στο κέντρο της Αθήνας με Στέφανο Χίο - "Όρμησε" στη Α. Μπακογιάννη!

Άγριο επεισόδιο με τον γνωστό δημοσιογράφο και καταγγελία στη ΓΑΔΑ για όσα έκανε μπροστά σε πόλλούς αυτόπτες μάρτυρες. Τι αναφέρει σχετικό δημοσίευμα..

Ένταση σημειώθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης μεταξύ της Αλεξίας Μπακογιάννη και του Στέφανου Χίου, στο γνωστό καφέ Athenee, στη συμβολή των οδών Βουκουρεστίου και Πανεπιστημίου.

Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά, ο Στέφανος Χίος φέρεται να πλησίασε την κ. Μπακογιάννη και, αφού της συστήθηκε, χωρίς αφορμή άρχισε να την εξυβρίζει. Ακολούθησε ένταση και σύμφωνα με την κυρία Μπακογιάννη ο Στέφανος Χίος κινήθηκε απειλητικά εναντίον της. Προσθέτει μάλιστα ότι ο εκδότης επιχείρησε να την προπηλακίσει με αποτέλεσμα, σύμφωνα με πληροφορίες, να παρέμβει αστυνομικός της συνοδείας της Αλεξίας Μπακογιάννη.

Μετά από το εν λόγω περιστατικό η Αλεξία Μπακογιάννη πήγε στην ΓΑΔΑ, όπου και κατέθεσε μήνυση σε βάρος του Στέφανου Χίου.

Πηγή: zoornalistas.com

Απίστευτη γκάφα από τον Στέφανο Χίο - Ρεπορτάζ από το… βατράχι για τις εκκλησίες στο "Μακελειό" (ΦΩΤΟ)

‘Ένα λάθος που σχολιάστηκε πάρα πολύ στα social media έκανε ο Στέφανος Χίος και η ιστοσελίδα του, η οποία παρουσίαση ως πραγματική, μία τρολ είδηση από την χιουμοριστική ιστοσελίδα «Το Βατράχι»!

Ο τίτλος της «είδησης» ήταν Την αντικατάσταση των εικόνων στους ναούς με τάμπλετ ανακοίνωσε ο Κυριάκος Πιερρακάκης!

Δείτε το σχετικό θέμα:

Ορατά είναι τα αποτελέσματα από τη μετακίνηση του Κυριάκου Πιερρακάκη στο υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων μετά τη χθεσινή ανακοίνωση του ότι θα αντικαταστήσει όλες τις εικόνες στους ναούς με τάμπλετ και οθόνες υψηλής ευκρίνειας.

Ο υπουργός έκανε την ανακοίνωση μετά την συνάντηση που είχε με τον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο, με τον οποίο συμφωνήθηκε η αντικατάσταση των εικόνων με τάμπλετ και οθόνες LED τελευταίας τεχνολογίας στις εκκλησίες, στο πλαίσιο εκσυγχρονισμού τους.

Παρών στη συνάντηση ήταν και ο επικεφαλής του τμήματος IT (Ιερών Τεχνολογιών) της Αρχιεπισκοπής, πάτερ Πλαιΐσιος, ο οποίος είπε χαρακτηριστικά:

«Είναι γνωστή η αγάπη της Εκκλησίας μας δια την τεχνολογίαν, την οποίαν ασπάζεται εγκαρδίως με κάθε ευκαιρίαν. Η απόφασις δια την τοποθέτησιν των ταμπλετών και οθονών αυτών ελήφθη δια την διευκόλυνσιν των πιστών, οι οποίοι θα ημπορούν μετά του δακτύλου τους να κάμουν κύλιση, ή σουάϊπ κατά το κοινώς λεγόμενον, εις την οθόνη και να επιλέξουν τον Άγιον που επιθυμούν να προσκυνήσουν.»

«Επιπροσθέτως, οι πιστοί θα ημπορούν να μοιρασθούν τις εικόνες εις τα λεγόμενα κοινωνικά δίκτυα όπως το Ινσταγράμμιον, χάριν εις το δωρεάν γουάϊ φάϊ που θα διαθέτει ο κάθε ναός» πρόσθεσε ο π. Πλαιΐσιος.

Και άλλες καινοτομίες

Σε συνεργασία με τον νέο υπουργό, η Εκκλησία μελετά και άλλες κινήσεις στο πλαίσιο του εκσυγχρονισμού της, όπως την κυκλοφορία θηκών με αγιογραφίες για όλα τα μοντέλα κινητών, εικονίτσες του Άγιου Χριστόφορου με ενσωματωμένο GPS και ένα ειδικό ηλεκτρονικό παγκάρι, το PrayPal.

Τέλος, σε όλες τις εκκλησίες θα τοποθετηθούν θύρες USB για την δωρεάν φόρτιση κινητών, τη λεγόμενη και θεία φόρτιση.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags