Σε αδιέξοδο φαίνεται πως έχει βρεθεί ο ΣΚΑΪ αναφορικά με την αναδιαμόρφωση του ενημερωτικού τομέα με την δημιουργία νέων ζωνών και συνεπώς την μεταγγραφή νέων προσώπων που θα τις πλαισιώσουν. Οσες προτάσεις κι αν έγιναν το τελευταίο διάστημα από τα στελέχη του καναλιού φαίνεται ότι έπεσαν στο κενό από τον ίδιο τον Γιάννη Αλαφούζο με αποτέλεσμα αυτή τη στιγμή στο κανάλι να βρίσκονται ξανά στο σημείο μηδέν. Και αυτό αφορά ουκ ολίγες ζώνες όπως για παράδειγμα την πρωινή εκπομπή του Σαββατοκύριακου που παρουσίαζε ο Γιώργος Αυτιάς αλλά και την late night ζώνη τις καθημερινές για την οποία είχε κάνει ραντεβού και η Αναστασία Γιάμαλη. Το 12 -2 μέχρι νεωτέρας ανήκει όπως σας έχω πει στον Αρη Πορτοσάλτε.

Για τον λόγο αυτό, ο ίδιος ο Αλαφούζος του οποίου ήταν και ιδέα η όλη στροφή στην ενημέρωση και η εγκατάλειψη της ψυχαγωγίας στις off peak ζώνες, πήρε την απόφαση να αναλάβει την όλη αναζήτηση παρουσιαστών και δημοσιογράφων που θα καλύψουν κενά και ζώνες στο κανάλι του Νέου Φαλήρου μια εταιρεία συμβούλων με επικεφαλής την Ρεβέκκα Πιτσίκα. Κάτι τέτοιο φυσικά έχει δημιουργήσει ποικίλες αντιδράσεις στην διευθυντική πυραμίδα του σταθμού καθώς δεν είναι κάτι που συνηθίζεται στα κανάλια αλλά φοριέται πολύ σε ιδιωτικές επιχειρήσεις εκτός των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης. Θα έχει λοιπόν ενδιαφέρον να δούμε ποιες προτάσεις θα γίνουν και πώς θα προχωρήσουν αν τυχόν προχωρήσουν σε υλοποίηση…

Πηγή: tinasmess.gr

Φαίη Σκορδά: Η συνάντηση της παρουσιάστριας με τη διεύθυνση προγράμματος του ΣΚΑΪ

Η Φαίη Σκορδά είναι το πρόσωπο που συγκεντρώνει το μεγαλύτερο ενδιαφέρον στο τηλεοπτικό ρεπορτάζ αυτή την περίοδο, καθώς βρίσκεται σε εκκρεμότητα το αν και πώς θα συνεχίσει η συνεργασία της με τον ΣΚΑΪ.

Ενώ τα σενάρια για πιθανή μεταγραφή της παρουσιάστριας στο Mega παραμένουν εδώ και αρκετές εβδομάδες στην τηλεοπτική επικαιρότητα -αν και διαψεύδονται κατηγορηματικά από το κανάλι-, η Φαίη Σκορδά πραγματοποίησε το κρίσιμο ραντεβού με τη διεύθυνση προγράμματος του ΣΚΑΪ, σύμφωνα με τις απόλυτα επιβεβαιωμένες πληροφορίες μας, το απόγευμα της Πέμπτης.

Γνωρίζαμε πως η συνάντηση των δύο πλευρών θα γινόταν κοντά στις μέρες του Πάσχα, όπως και έγινε, υπό άκρα μυστικότητα σε γνωστό εστιατόριο του Ψυχικού. Μάλιστα, χαρακτηριστικό είναι και το Instagram Story που ανάρτησε στον λογαριασμό της η παρουσιάστρια -δίχως βέβαια να αποκαλύψει τους συνδαιτυμόνες.

Σε αυτό το ραντεβού, όπως μαθαίνουμε, συζητήθηκε το πώς θα μπορούσε να συνεχίσει η συνεργασία της Φαίης με τον ΣΚΑΪ, με δεδομένο ότι ο σταθμός αλλάζει σημαντικό μέρος του προγράμματός του. Είναι γνωστή, εξάλλου, η πρόθεση του καναλιού να αυξήσει την ενημέρωση στις ζώνες του, ενώ στα ανεπιβεβαίωτα σενάρια που κυκλοφορούν τελευταία ακούγεται, επιπλέον, πως υπάρχει το ενδεχόμενο να μη δούμε του χρόνου καμία ζωντανή ψυχαγωγική εκπομπή από τη συχνότητα του Φαλήρου παρά μόνο μαγνητοσκοπημένα format.

Στο παραπάνω πλαίσιο φαίνεται ότι κινήθηκαν οι κουβέντες μεταξύ των δύο πλευρών, αναζητώντας μια χρυσή τομή που θα επιτρέψει τη συνέχιση αυτής της συνεργασίας. Σε κάποιους, εντός του σταθμού, φαντάζει δύσκολο, παρ’ όλα αυτά η καλή πρόθεση παραμένει εκατέρωθεν.

Το ερώτημα -μετά και από την περίπτωση της Ελένης Μενεγάκη με το Mega- είναι αν το οικονομικό σκέλος θα παίξει καθοριστικό ρόλο για την τελική απόφαση που θα πάρει η Φαίη Σκορδά.

Πηγή: zappit.gr