Εκτός ορίου έχει βγει πλέον η κατάσταση στον Άγιο Δομίνικο, καθώς είναι εμφανές πλέον πως οι συμφωνίες των παικτών με τον Ατζούν Ιλιτζαλί ολοκληρώθηκαν, τα νούμερα τηλεθέασης δεν ανέβηκαν και πλέον οι περισσότεροι κάνουν ό,τι θέλουν στο Survivor.

Ενδεικτικά όσα έγιναν χθες ή καλύτερα όσα ανακάλυψαν οι χρήστες των social media, καθώς στο επεισόδιο της Τρίτης υπήρξε πλάνο όπου ο Ντάνιελ κρατάει τσιγάρο!!!

Δείτε το:

 

 


Νέα αποχώρηση ΒΟΜΒΑ στο Survivor - Έφυγε και η Σταυρούλα μόνη της!

Την Μπλε μπαντάνα αποφάσισε να αφήσει η Σταυρούλα Χρυσαειδή στο Survivor και να αποχωρήσει από το παιχνίδι. Η παίκτρια συγκέντρωσε την ομάδα και τους ανακοίνωσε ότι δεν μπορεί να συνεχίσει να μάχεται λόγω των πολλών τραυματισμών της που την ταλαιπωρούν.

«Από άποψη σωματική δεν πάμε καλά γιατί μου πονά και το άλλο μου πόδι. Έχω φλεγμονές, τενοντίτιδες και οι προσαγωγοί μου είναι χάλια. Η αλήθεια είναι ότι ήρθα να σας αποχαιρετήσω. Εδώ και ένα διάστημα έχω αφόρητους πόνους και προσπαθώ να μην το συζητώ για να μην μας ρίχνω τη ψυχολογία, αλλά από ένα σημείο και μετά δεν περνά ούτε με αντιφλεγμονώδη ούτε με θεραπείες. Κουράστηκα ψυχικά γιατί οι πόνοι δεν περνούν με τίποτα. Έμεινα παραπάνω από όσο νόμιζα ότι θα αντέξω» ανέφερε η Σταυρούλα προς τους συμπαίκτες της στο Survivor, δίνοντάς τους κουράγιο να συνεχίσουν, αφού έχει μείνει λίγος καιρός για να ολοκληρωθεί το παιχνίδι.