Το φετινό Survivor μπορεί να μην φτάνει την αίγλη των ονομάτων των παικτών και τα νούμερα τηλεθέασης, θα μας αφήσει όμως κάποιες στιγμές στη μνήμη, όχι ακριβώς και τις πιο τηλεοπτικές, μάλλον το αντίθετο. Μία από αυτές συνέβη όταν ένας μοντέρ αλλά και ο σκηνοθέτης άφησαν να περάσει στο τελικό επεισόδιο που προβλήθηκε μία αντιτηλεοπτική στιγμή ενός παίκτη.

Η κάμερα όχι μόνο έμεινε πάνω στο παίκτη Γιώργο Παπαχαραλάμπους, της κόκκινης ομάδας, την ώρα που… έξυνε ή χάιδευε το μόριό του, ενώ μιλούσε ξαπλωμένος σε συμπαίκτες του, αλλά αποφασίστηκε από την παραγωγή ότι αυτό το πλάνο μπορεί να παίξει στην prime time του σταθμού.

Έγινε κατά λάθος, ξέφυγε από το μοντάζ ή ήταν συνειδητή επιλογή γιατί δεν μπορούσε να κοπεί το κομμάτι της συζήτησης ανάμεσα στους παίκτες, οι οποίοι εκείνη τη στιγμή σχολίαζαν τους αγώνες που θα έχουν ενάντια στους Τούρκους παίκτες;

Κανείς δεν μπορεί να είναι σίγουρος, σημασία έχει πάντως ότι το πλάνο προβλήθηκε και στα social media το έχουν σώσει ήδη ως βίντεο και το σχολίασαν ανάλογα…

Πηγή: dailymedia.com.gr

Survivor: Τεράστιο σκάνδαλο! Παίκτης με τσιγάρο, δεν κόπηκε το πλάνο (Vid)

Εκτός ορίου έχει βγει πλέον η κατάσταση στον Άγιο Δομίνικο, καθώς είναι εμφανές πλέον πως οι συμφωνίες των παικτών με τον Ατζούν Ιλιτζαλί ολοκληρώθηκαν, τα νούμερα τηλεθέασης δεν ανέβηκαν και πλέον οι περισσότεροι κάνουν ό,τι θέλουν στο Survivor.

Ενδεικτικά όσα έγιναν χθες ή καλύτερα όσα ανακάλυψαν οι χρήστες των social media, καθώς στο επεισόδιο της Τρίτης υπήρξε πλάνο όπου ο Ντάνιελ κρατάει τσιγάρο!!!

Δείτε το: