Στο… παρά πέντε σφήνα ο ΑΝΤ1 για τη Σκορδά! Παζλ για πολύ δυνατούς λύτες έχει γίνει η πρωινή ενημερωτική αλλά και η ψυχαγωγική ζώνη της νέας τηλεοπτικής σεζόν, και μέχρι σήμερα δεν ξέρουμε πού θα κάτσει η μπίλια. Αυτό μάλλον θα το πληροφορηθούμε προς τα μέσα Ιουλίου.

Ετσι, αφήνοντας το Φάληρο, η Φαίη Σκορδά δεν ξέρει ακόμη σε ποιες τηλεοπτικές πολιτείες να πάει. Και αυτό το γράφουμε γιατί ακόμη δεν έχει ξεκαθαριστεί εάν η επόμενη στάση θα είναι η λεωφόρος Συγγρού, όπου εδρεύει το Mega, ή πιο πάνω, το Μαρούσι, όπου βρίσκεται ο ΑΝΤ1.

Πλέον, είναι δεδομένο πως η παρουσιάστρια έχει κάνει επαφές με το Mega, κάτι που στην παρούσα χρονική στιγμή δεν επιβεβαιώνεται ούτε από την ίδια ούτε και από τον τηλεοπτικό σταθμό, αλλά στην τηλεοπτική πιάτσα έχουν βγει πολλές πληροφορίες και λεπτομέρειες από το ραντεβού τους, όπως ότι το κανάλι τής είχε προτείνει να αναλάβει τρίωρη πρωινή εκπομπή 9-12.

Ενα καινούργιο σενάριο που διακινείται το τελευταίο 24ωρο για τη Φαίη τη θέλει παρουσιάστρια στον ΑΝΤ1. Αυτό επαναφέρει το σχήμα που είχε συζητηθεί πριν από την αποχώρηση της Σκορδά από το κανάλι του Αμαρουσίου ύστερα από εννέα χρόνια συνεργασίας.

Αλλά ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή. Φήμες θέλουν στο δίωρο 10.00-12.00 να ηγείται ο μάχιμος Γιώργος Λιάγκας με ενημερωτική-infotainment εκπομπή, απαλλαγμένος από τα εμπορικά και τις γυναικείες στήλες (μαγειρική – αστρολογία) που δεν του αρέσουν καθόλου, και να ακολουθεί 12.00-14.00 η Φαίη Σκορδά με γυναικείο lifestyle μαγκαζίνο, το οποίο παίζει στα… δάχτυλα και θα εκτοξεύσει την τηλεθέαση του σταθμού.

Τι σημαίνει αυτό πρακτικά; Οτι οι δύο πρώην σύζυγοι θα έχουν χωρισμένα τα τσανάκια τους και τις αρμοδιότητές τους στον ΑΝΤ1. Κάτι τέτοιο φυσικά προϋποθέτει και τη μετακίνηση του μεσημεριανού δελτίου ειδήσεων του ΑΝΤ1 στις 14.00. Οι διεργασίες στο παρασκήνιο συνεχίζονται, ωστόσο ξεκάθαρη εικόνα δεν μπορεί να υπάρξει πριν από τις ευρωεκλογές. Προφανώς και ανακοινώσεις σε κάθε περίπτωση θα γίνουν μετά τις 10 Ιουλίου, οπότε ολοκληρώνεται τυπικά η φετινή τηλεοπτική σεζόν.

Πηγή: Espresso