Η νέα τηλεοπτική σεζόν ξεκίνησε, ξεκίνησαν μαζί της και τα ριάλιτι. Πρώτο και καλύτερο (;), το Survivor, που έκανε πρεμιέρα τη Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου με τους παίκτες να χωρίζονται σε δύο ομάδες -οι Τίγρεις και οι Αετοί- και την Εκατερίνα Λιντβίνοβα να γίνεται η πρώτη παίκτρια που αποχώρησε.
Βασικά, δεν αποχώρησε. Μεταφέρθηκε στο «Νησί της εξορίας» -καινούργια πράγματα συμβαίνουν στον Άγιο Δομίνικο- εκεί όπου, στο επεισόδιο της επόμενης ημέρας (Τρίτη, 17/09) συνάντησε πέντε νέους παίκτες. Ναι, δεν πρόλαβε να ξεκινήσει το ριάλιτι επιβίωσης και ήδη, με το καλησπέρα σας, οι παίκτες πάλιωσαν και μπήκαν νέοι στο παιχνίδι.
Ανάμεσα στις πέντε νέες αφίξεις, που όπως ανακοίνωσε η παραγωγή δεν θα ενταχθούν στις δύο ομάδες, αλλά θα παραμείνουν στο «Νησί της εξορίας» και θα κληθούν με ελάχιστες προμήθειες να επιβιώσουν, είναι και η πιο εντυπωσιακή γυναικεία παρουσία στο φετινό Survivor. Προς το παρόν, τουλάχιστον.
Η Χριστιάνα Γρηγοράσκου είναι bodybuilder και γυμνάστρια (fitness και cross training coach).
Super League
Premier League
Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων
Champions League
Europa League
UEFA Conference League
Bundesliga
Serie A
La Liga
Ligue 1
Superleague 2
Κύπελλο Ελλάδας
Euroleague
Basket League
NBA
Eurocup
Basketball Champions League
Volley
Tennis
Πόλο
Στίβος
Αυτοκίνητο