Συνεχίζονται οι επαφές της Τατιάνας Στεφανίδου με τον ΣΚΑΪ προκειμένου οι δύο πλευρές να συνεργαστούν εκ νέου από την επόμενη τηλεοπτική σεζόν. Οι συζητήσεις της έμπειρης παρουσιάστριας και δημοσιογράφου γίνονται με στέλεχος από τον τομέα του προγράμματος και όχι της ενημέρωσης και αναμένεται να κορυφωθούν μέσα στην τρέχουσα εβδομάδα.

Η βασική πρόταση του ΣΚΑΪ προς την Τατιάνα Στεφανίδου αφορά στην παρουσίαση infotainment εκπομπής πριν το κεντρικό δελτίο ειδήσεων στις 19.45 με τη Σία Κοσιώνη. Στην ουσία θα πρόκειται για ένα προ – δελτίο ποικίλου περιεχομένου καθώς το κανάλι δεν θέλει η ζώνη να συνεχίζει με τηλεπαιχνίδια τη νέα τηλεοπτική σεζόν.

ΜΕΓΑΛΗ έκπληξη με Τατιάνα Στεφανίδου: Ποια εκπομπή θα παρουσιάσει στον ΣΚΑΪ

Εναλλακτικά στο τραπέζι των συζητήσεων έχει πέσει και το ενδεχόμενο η Τατιάνα Στεφανίδου να παρουσιάσει εκπομπή στη μεσημεριανή ζώνη του ΣΚΑΪ κάτι το οποίο εάν γίνει αποδεκτό από τη δημοσιογράφο θα φέρει καραμπόλες με άλλες εκπομπές.

Πάντως είναι δεδομένη η τήρηση της στάσης της Τατιάνας Στεφανίδου να μην παρουσιάζει εκπομπή απέναντι από το σύζυγό της Νίκο Ευαγγελάτο. Οπότε το στήσιμο μιας εκπομπής στη ζώνη 15.30 με 18.30 που προβάλλεται το Live News πρακτικά αποκλείεται. Προφανώς και η Τατιάνα Στεφανίδου εκτός από τη διάρκεια του συμβολαίου της και τις οικονομικές της απολαβές έχει ήδη μπει σε συζητήσεις για το περιεχόμενο της εκπομπής της, την ομάδα των συνεργάτων της και τη διαμόρφωση του μπάτζετ.

Εφόσον η συμφωνία κλείσει η δημοσιογράφος θα επιστρέψει στο κανάλι του Φαλήρου πέντε χρόνια μετά την ολοκλήρωση της προηγούμενης συνεργασίας. Τη σεζόν 2018 – 2019 η Στεφανίδου παρουσίασε την καθημερινή εκπομπή «Μαζί σου» και την επόμενη σεζόν (2019 – 2020) μετακόμισε στις δύο τελευταίες ημέρες της εβδομάδας μετονομάζοντας το μαγκαζίνο σε «Μαζί σου Σαββατοκύριακο».

Πηγή: reader.gr

Αβέβαιο το μέλλον της πρωινής ζώνης του ΑΝΤ1

Ο Γιώργος Παπαδάκης ανακοίνωσε την αποχώρησή του από την τηλεόραση, γεγονός που σηματοδοτεί και το τέλος της ιστορικής εκπομπής «Καλημέρα Ελλάδα» μετά από 34 χρόνια συνεχούς προβολής. Σύμφωνα με πληροφορίες που δημοσιεύει η Ναταλία Ανδρικοπούλου στη Real News, η τελευταία εκπομπή θα προβληθεί την Παρασκευή 4 Ιουλίου. Ωστόσο, η συνεργασία του δημοσιογράφου με τον ΑΝΤ1 δεν λήγει, καθώς παραμένει στο κανάλι με νέο ρόλο, τόσο μπροστά όσο και πίσω από τις κάμερες.

Ο ίδιος αποκάλυψε στο «Πρωινό» την επιθυμία του να πραγματοποιήσει μια σειρά από 15 έως 20 συνεντεύξεις με σημαντικές προσωπικότητες, σε ένα πιο χαλαρό πλαίσιο και χωρίς τους χρονικούς περιορισμούς που υπήρχαν στο «Καλημέρα Ελλάδα».

Σε ό,τι αφορά τη συνέχεια της πρωινής ζώνης του σταθμού, η συζήτηση εντός του ΑΝΤ1 δεν επικεντρώνεται τόσο στο ποιος θα αναλάβει, όσο στο αν η ζώνη 7-10 π.μ. θα συνεχίσει να υπάρχει. Υπάρχουν δύο βασικές απόψεις: η μία υποστηρίζει τη δημιουργία μιας νέας εκπομπής που θα συνεχίσει την παράδοση που ξεκίνησε με το «Καλημέρα Ελλάδα» το 1992 — όταν μέχρι τότε τα κανάλια μετέδιδαν μόνο κάρτες. Μάλιστα, προτείνεται ακόμη και η διατήρηση του τίτλου της εκπομπής.

Η δεύτερη άποψη προτείνει την κατάργηση της ζώνης και την έναρξη του προγράμματος απευθείας με το «Πρωινό» του Γιώργου Λιάγκα. Οι υποστηρικτές αυτής της λύσης αναφέρουν ως βασικό λόγο τη μείωση της τηλεθέασης τις πρωινές ώρες και την ανάγκη για μείωση κόστους παραγωγής.

ΜΕΓΑΛΗ έκπληξη με Τατιάνα Στεφανίδου: Ποια εκπομπή θα παρουσιάσει στον ΣΚΑΪ

Σχετικά με τα πρόσωπα που θα μπορούσαν να διαδεχθούν τον Παπαδάκη, έχουν ακουστεί διάφορα ονόματα. Ανάμεσά τους ο Δημήτρης Οικονόμου, του οποίου το συμβόλαιο με τον ΣΚΑΪ λήγει τον Ιούνιο, αλλά και η Τατιάνα Στεφανίδου, η οποία εμφανίστηκε πρόσφατα στην εκπομπή δίπλα στον Παπαδάκη, αν και φημολογείται ότι βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις με τον ΣΚΑΪ. Ένα ακόμη πιθανό δίδυμο είναι ο Παναγιώτης Στάθης με τον Μάνο Νιφλή, αν και ο πρώτος φέρεται να έχει δεχτεί πρόταση ανανέωσης από το Open.

Πηγή: tvnea.com