Με έντονη συγκίνηση και δάκρυα στα μάτια, ο Γιώργος Παπαδάκης αποχαιρέτησε το τηλεοπτικό κοινό, ολοκληρώνοντας ένα τηλεοπτικό κεφάλαιο 34 ετών στο «Καλημέρα Ελλάδα» – τη μακροβιότερη ενημερωτική εκπομπή της ιδιωτικής τηλεόρασης.
Πλαισιωμένος από συνεργάτες και ανθρώπους που στάθηκαν στο πλευρό του μπροστά αλλά και πίσω από τις κάμερες, ο έμπειρος δημοσιογράφος απηύθυνε το τελευταίο του «καλημέρα» στους τηλεθεατές, αδυνατώντας να κρύψει τη συναισθηματική του φόρτιση.
«Ήρθε η πιο δύσκολη στιγμή. Αποχωρίζομαι αυτή την οικογένεια από την καθημερινότητά μου. Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους εσάς που με ανοίξατε την πόρτα του σπιτιού σας τόσα χρόνια», είπε με τρεμάμενη φωνή, κλείνοντας το τελευταίο κεφάλαιο μιας εμβληματικής πορείας.
Συγκινητική ατμόσφαιρα στο στούντιο του ΑΝΤ1
Από νωρίς, η τελευταία εκπομπή ήταν φορτισμένη συγκινησιακά. Παρά την πίεση της επικαιρότητας, οι συνεργάτες του Γιώργου Παπαδάκη μοιράστηκαν προσωπικές στιγμές και αναμνήσεις από τη μακρόχρονη τηλεοπτική τους συνύπαρξη.
Ο Στρατής Λιαρέλης ήταν παρών, ενώ ο πρόεδρος του ΑΝΤ1, Θοδωρής Κυριακού, απέστειλε το δικό του αποχαιρετιστήριο μήνυμα.
Ιδιαίτερα συγκινητικές ήταν οι στιγμές με την Αλεξάνδρα Χατζηγεωργίου και τον Γιώργο Γρηγοριάδη, οι οποίοι δεν έκρυψαν τα δάκρυά τους. Η πρώτη, με συγκλονιστική συναισθηματική φόρτιση, μίλησε για την 21χρονη συνεργασία τους, ξεκινώντας από το 2004, όταν όπως είπε χαρακτηριστικά, «με άρπαξε από το δελτίο και με έφερε στο “Καλημέρα Ελλάδα”».
Ο Γιώργος Παπαδάκης, με λόγια καρδιάς, ευχαρίστησε τους συναδέλφους του για τη διαδρομή τους, λέγοντας στον Γρηγοριάδη: «Σε ευχαριστώ για όλα αυτά τα χρόνια που ήμασταν μαζί. Σου εύχομαι καλή συνέχεια». Ο δημοσιογράφος ανταπέδωσε με συγκίνηση: «Αν είχα μία μικρή αξία όταν ήρθα εδώ, τώρα νιώθω πως έχω αποκτήσει μια μικρή υπεραξία».