Από τα τρελά και παλαβά που συμβαίνουν στη χώρα. Η ΕΛΑΣ έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον δραπέτη της Κασσάνδρας, αλλά τον βρήκε δημοσιογράφος του Mega. Βγήκε μάλιστα με πλάτη και μίλησε στo Live News του Νίκου Ευαγγελάτου.
«Νιώθω στεναχώρια με αυτό που συνέβη» είπε αρχικά ο δραπέτης με το εντυπωσιακό προφίλ στα κοινωνικά δίκτυα, με τα πολυτελή αυτοκίνητα και τις μηχανές μεγάλου κυβισμού!
Ο άνθρωπος αυτός που ήταν καταδικασμένος για διακίνηση παράνομων μεταναστών απέδρασε από τις αγροτικές φυλακές . Κατηγορήθηκε πως μετά την απόδραση επιτέθηκε σε μία Ουκρανή που έμενε στην περιοχή, αλλά το dna που βρέθηκε δεν ήταν δικό του.
«Έφυγα από εκεί, κατέβηκα στον δρόμο και έφυγα απευθείας» είπε για την απόδρασή του. Όπως υποστηρίζει, απέδρασε γιατί ήθελε να δει το παιδί του.
«Έφυγα γιατί είχα θέμα με το παιδί και έπρεπε να φύγω. Μετά έμαθα πως έλεγαν για ληστείες. Εγώ δεν ήμουν εκεί. Νιώθω άσχημα, δεν μπορώ να καταλάβω γιατί τα είπαν αυτά» ανέφερε.
Προκαλεί τουλάχιστον εντύπωση, πέρα βέβαια από το κυρίαρχο στοιχείο της απόδρασης, το ότι κυκλοφορεί με ενεργή σύνδεση χωρίς να φοβάται μήπως εντοπιστεί και απαντά σε κλήσεις που γίνονται σε εφαρμογές ακόμα και αν δεν ξέρει ποιος τον καλεί.
Ο θάνατος αθλήτριας "λύγισε" live τον Νίκο Ευαγγελάτο - Αδημοσίευτο ΒΙΝΤΕΟ
Απέραντη θλίψη σκόρπισε ο θάνατος της 34χρονης Κύπριας αθλήτριας Μαρίας Αριστοτέλους, μετά από μια σκληρή «μάχη» με μια σπάνια μορφή καρκίνου. Κατά τη διάρκεια προβολής σχετικού βίντεο στην εκπομπή του Mega «Live News», ο Νίκος Ευαγγελάτος και η συνεργάτιδά του, Μαρίλυ Λάππα, δεν μπόρεσαν να κρύψουν τη συγκίνησή τους.
«Μας έχει συγκινήσει όλους πολύ αυτή η ιστορία, το λέω και για τη Μαρίλυ, που την είδα να παρακολουθεί το βίντεο συγκινημένη. Είχε συχνή επικοινωνία με αυτό το κορίτσι και νιώθαμε τον αγώνα της από πολύ κοντά», είπε ο Νίκος Ευαγγελάτος φανερά συγκινημένος. «Την ώρα που πέταγε ψηλά, πιο ψηλά δεν γινόταν, ο καρκίνος τής έκοψε τη φόρα και την άνοδο. Δυστυχώς έμελλε να της κόψει και τη ζωή», είπε σε άλλο σημείο ο γνωστός δημοσιογράφος.
Το τελευταίο «αντίο» στην Μαρία Αριστοτέλους θα πουν συγγενείς και φίλοι την Παρασκευή 29 Αυγούστου Ιερό Ναό Αγίου Μηνά στο Γέρι στις 17:00. Παράκληση της οικογένειας όπως αντί στεφάνων να γίνονται εισφορές για τον Αντικαρκινικό Σύνδεσμο Κύπρου.
Ανείπωτη θλίψη: Έχασε τη μάχη για τη ζωή η αθλήτρια Μαρία Αριστοτέλους (VD)
Ανείπωτη θλίψη σκόρπισε ο αδόκητος θάνατος της αθλήτριας Μαρίας Αριστοτέλους, η οποία έδινε μάχη με τον καρκίνο. Σε ανάρτηση ο αδερφός της Απόστολος έγραψε: «Καλό ταξίδι στο φως αδερφούλα μου. Σε αγαπώ ως τον ουρανό! Θα είμαστε πάντα ενωμένοι. Σε ευχαριστώ για όλα. Να μας προσέχεις».
Ο σύζυγός της, Ανδρέας Χειμωνίδης, έγραψε «στο φως καρδούλα μου, μαζί με τους αγγέλους».
Η Μαρία Αριστοτέλους είχε ανακοινώσει το 2023 ότι είχε διαγνωστεί με καρκίνο. Μεταξύ άλλων σημείωσε ότι «τους τελευταίους δυόμισι μήνες ξεκίνησε για μένα μια πρωτόγνωρη εμπειρία από ένα απλό ψαχουλεύμα που έκανα στο λαιμό, πιάνοντας ένα κουβαράκι σε μέγεθος φασολιού. Από την στιγμή που αντιλήφθηκα ότι το είχα για κάποιες εβδομάδες και δεν υποχωρούσε, ξεκίνησα να το ψάχνω.
Η πρώτη επίσκεψη στο γιατρό και οι πρώτες «οδηγίες» για επανέλεγχο μετά από ένα μήνα δεν με άφησαν ικανοποιημένη, καθώς εγώ γνωρίζω το σώμα μου καλύτερα από τον καθένα. Αν και δεν ένιωθα οποιοδήποτε σημείο που να υποδεικνύει ότι πρόκειται για κάτι κακό, ήξερα ένα βασικό κανόνα: «Ο χρόνος και η ορθή διάγνωση είναι πολύ σημαντικά - όσο κακό και να είναι το αποτέλεσμα!»
Έτσι από εκείνη τη στιγμή ξεκίνησε ένα κυνήγι μαγισσών με τον καρκίνο μέχρι να τον ξετρυπώσουμε. Και ενώ η μια εξέταση μετά την άλλη οδηγούσαν σε αρνητικά αποτελέσματα -είσαι καθαρή- εγώ τους έλεγα πως χωρίς να ξέρω τι είναι ΔΕΝ θα σταματήσω να το ψάχνω.
Τόσα χρόνια πρωταθλητισμού έμαθα πως σημασία δεν έχει πόσο ισχυρός ή μεγαλύτερος είναι ο αντίπαλος αλλά να παλεύεις για το μεγαλύτερο δυνατό αποτέλεσμα με ΟΛΕΣ σου τις δυνάμεις και τα μέσα, που με λίγη τύχη θα είναι το επιθυμητό. Έτσι κέρδισα το Βαλκανικό πρωτάθλημα το 2017 ενώ η κατάταξη μου δεν ήταν ούτε για μετάλλιο. Έτσι κατακτήσαμε και την 5η θέση ως Κύπρος στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ομάδων στο Ισραήλ την ίδια χρονιά ανταγωνιζόμενοι χώρες μεγαθήρια! Όμως είχαμε ο ένας τον άλλο.
Σε αυτό τον αγώνα δεν είμαι μόνη μου. Είχα από την αρχή τους καλύτερους συνοδοιπόρους - οικογένεια, φίλους - εξοπλίστηκα με τους κατάλληλους επιστήμονες - γιατρούς, νοσηλευτές κτλ. - και πλέον έχω την πιο ισχυρή ομάδα κρούσης!
Στην αρχή του χρόνου είχα γράψει πως ανυπομονώ να γράψω σελίδα, σελίδα τις ημέρες του 2023. Να που αυτό απέκτησε μεγαλύτερο νόημα τώρα!
Γιατί στη ζωή δεν έχει σημασία τι μας έρχεται - ο καθείς κουβαλάει το σταυρό του - σημασία έχει να χαμογελάμε στα δύσκολα, να διασκεδάζουμε τις χαρές και να εξοπλιζόμαστε με λίγη παραπάνω τρέλα μέχρι το αύριο.
Ο εχθρός είναι σκληρός, ύπουλος και επιθετικός αλλά μάλλον δεν έχει καταλάβει με τι έχει μπλέξει!».
Επίσης, η Μαρία είχε μιλήσει για τη μάχη της στην εκπομπή Ήρθε και Έδεσε.
Πηγή: sigmalive.com
ασ