Επτά νεκροί, όλοι οπαδοί του ΠΑΟΚ, που ταξίδευαν για τη Γαλλία με τουριστικό van, είναι ο απολογισμός από το τραγικό δυστύχημα, μετά από μετωπική σύγκρουση, στο χωριό Λαγκόζ, κοντά στην Τιμισοάρα της Ρουμανίας.

Λίγο αργότερα μέσα στην ημέρα ακόμη ένας φίλος του Δικεφάλου έχασε την ζωή του από ανακοπή, όταν άκουσε την τραγική είδηση του χαμού των επτά οπαδών της ομάδας του, βυθίζοντας ακόμη περισσότερο στην θλίψη τόσο την οικογένεια των "ασπρόμαυρων" όσο και γενικότερα το ελληνικό ποδόσφαιρο.

"Θρήνος" - "Γιατί, Θεέ μου;"

Τα σημερινά πρωτοσέλιδα στον αθλητικό Τύπο συγκλονίζουν για την τραγωδία, με τον "Κόκκινο Πρωταθλητή" να έχει τίτλο "Θρήνος", σημειώνοντας πως: "η αγάπη για την ομάδα μετατράπηκε σε τραγωδία".

Από την μεριά της η "Live Sport" να αναρωτιέται "γιατί", με τις υπόλοιπες εφημερίδες να κινούνται στο ίδιο μήκος κλίματος.

Δείτε παρακάτω τα πρωτοσέλιδα:

Συγκινεί ο "Πρωταθλητής": "Θρήνος! Η αγάπη μετατράπηκε σε τραγωδία" (ΦΩΤΟ)

Συγκινεί ο "Πρωταθλητής": "Θρήνος! Η αγάπη μετατράπηκε σε τραγωδία" (ΦΩΤΟ)

Συγκινεί ο "Πρωταθλητής": "Θρήνος! Η αγάπη μετατράπηκε σε τραγωδία" (ΦΩΤΟ)