Facebook Pixel Πρόταση βόμβα ο Ατζούν σε Άννα Βίσση
Life
| 2024-04-19 23:45:00

Πρόταση βόμβα ο Ατζούν σε Άννα Βίσση - Πάει για το... κόλπο γκρόσο!

Sportdog Team
Πρόταση βόμβα ο Ατζούν σε Άννα Βίσση - Πάει για το... κόλπο γκρόσο!

Ο Τούρκος παραγωγός παίζει το τελευταίο του χαρτί για να σώσει το πρόγραμμα και να κερδίσει ξανά την τηλεθέαση μετά τις τελευταίες του αποτυχίες.

Ανανεωμένο σκοπεύει να επιστρέψει το «The Voice». Αυτός άλλωστε ήταν και ο όρος του σταθμού που δίσταζε αρχικά να πει το «ναι» θεωρώντας πως ίσως έχει κουράσει. Το οκ δόθηκε και τώρα η παραγωγή είναι σε αναζήτηση νέων κριτών για τον μουσικό διαγωνισμό του ΣΚΑΪ.

Ο Ατζούν Ιλίτζαλι έχει βάλει στο στόχαστρό του την Άννα Βίσση. Να υπενθυμίσουμε ότι η διάσημη τραγουδίστρια έχει ξαναβρεθεί σε κριτική επιτροπή talent show, το 2017 στο «Star Academy», κάτι που δεν τη άφησε και την καλύτερη γεύση.

Για να δούμε αν ο Ατζούν καταφέρει να την πείσει. Είναι γνωστός για το πείσμα του αλλά και τις δελεαστικές οικονομικές προτάσεις του όταν θέλει να πετύχει τον σκοπό του!

Φήμες για μεγάλο έρωτα με Άννα Βίσση και πασίγνωστο νεαρό ηθοποιό του MEGA - ΦΩΤΟ ντοκουμέντο!

Με αφορμή ένα story που ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό η Άννα Βίσση, σε τρυφερό ενσταντανέ με τον ηθοποιό και πρώην διάσημο μοντέλο, Βασίλη Μίχα, πολλοί ήταν εκείνοι που έσπευσαν να πουν πως «εδώ “μυρίζει” νέα σχέση».

Η «απόλυτη» και ο νεαρός 30χρονος ηθοποιός γνωρίστηκαν στα γυρίσματα του video clip της Άννας, «Λεκές», και έκτοτε μιλάνε σχεδόν καθημερινά, ενώ συναντιούνται επίσης αρκετά συχνά, όποτε ο Βασίλης έχει off από τα γυρίσματα που έχει στην Κύπρο, για την «Γη της ελιάς».

«Σίγουρα μιλάμε για μία νέα σχέση στη ζωή της Άννας, τώρα αν αυτή είναι φιλική ή ερωτική, ο χρόνος θα δείξει… Άλλωστε, η Άννα ποτέ δεν κρύφτηκε στη ζωή της!», λένε άνθρωποι που γνωρίζουν πρόσωπα και καταστάσεις…

Περιοδικό Down Town

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags