Facebook Pixel Τον πρότεινε ο Νταμπίζας, τον θέλει ο Παναθηναϊκός!
| 2014-11-18 13:30:00

Τον πρότεινε ο Νταμπίζας, τον θέλει ο Παναθηναϊκός!

Τον πρότεινε ο Νταμπίζας, τον θέλει ο Παναθηναϊκός!

Παρά την αποχώρηση του Νίκου Νταμπίζα, ο Παναθηναϊκός έχει σε πρώτο πλάνο μια περίπτωση επιθετικού που πρότεινε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής.

Ο ποδοσφαιριστής για τον οποίο γίνεται λόγος είναι ο Αλχασάν Καμαρά της σουηδικής Έρεμπρο, ο οποίος ενδιαφέρει τους "πράσινους", όπως αποκάλυψε πριν λίγες ημέρες η εφημερίδα, "Goal".

Ωστόσο, ο Καμαρά ήταν πρόταση του Νίκου Νταμπίζα κι έτσι με την αποχώρησή του από το πόστο του τεχνικού διευθυντή, υπήρξαν κάποια "σύννεφα" σχετικά με την περίπτωση του επιθετικού της Έρεμπρο.

Εντούτοις, ο εκπρόσωπος του παίκτη, Πάτρικ Μερκ, δήλωσε πως κάτι τέτοιο δεν απαγορεύει στο να προχωρήσει η μεταγραφή του παίκτη στον Παναθηναϊκό, λέγοντας:

«Ξέρουμε ότι ο Νταμπίζας έφυγε από τον σύλλογο και ήταν ο άνθρωπος που είχε κάνει την εισήγηση για τον Αλχασάν. Όμως, φεύγοντας είπε στην ομάδα να προχωρήσει τη συγκεκριμένη υπόθεση...».

Παναθηναϊκό ο Καμαρά" height="350" itemprop="image" src="http://sportdog.webjarlab.com/storage/photos/w_800px/201411/20130408-0192.jpg" title="Ελπίζει για Παναθηναϊκό ο Καμαρά" width="622" />
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags