Facebook Pixel Sportdog.gr | Μητέρα και γιος μαζί στο OnlyFans: «Διαχωρίζεις το επαγγελματικό από το προσωπικό» (ΒΙΝΤΕΟ)
Life
| 2024-02-07 15:01:00

Μητέρα και γιος μαζί στο OnlyFans: «Διαχωρίζεις το επαγγελματικό από το προσωπικό» (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Μητέρα και γιος μαζί στο OnlyFans: «Διαχωρίζεις το επαγγελματικό από το προσωπικό» (ΒΙΝΤΕΟ)

Η σκανδαλώδης εργασιακή σχέση μεταξύ τους.

Η Αντρέσα Ούραχ, πρώην διαγωνιζόμενη Miss Bum Bum και ο Αρθούρ, εργάζονται για τη δημιουργία περιεχομένου στο Onlyfans. Αυτός ηχογραφεί και εκείνη παίζει.

Τίποτα δεν θα ήταν μεμπτό, αλλά πρόκειται για μητέρα και γιο. Ένας δεσμός που είναι πολύ στενός για το είδος της δουλειάς τους. Ο Άρθουρ, ο οποίος είναι φωτογράφος και DJ, είναι υπεύθυνος για την εγγραφή των βίντεο ενώ η μητέρα του έχει σεξουαλικές σχέσεις με διαφορετικούς ηθοποιούς.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Inteligência Ltda. (@inteligencialtda)

Ο Άρθουρ παίρνει το 10% των κερδών από το περιεχόμενο που βγάζει η μητέρα του.

"Είναι η μητέρα μου και δεν έχω κανένα είδος πόθου για αυτήν. Μερικές φορές αισθάνομαι ακόμη και αηδία ", είπε ο νεαρός Βραζιλιάνος σε διάλογο με το Radio Metropolitana. 

"Για μένα είναι πολύ φυσιολογικό, γιατί πρέπει να ξέρεις πώς να διαχωρίζεις το επαγγελματικό από το προσωπικό . Επειδή είναι κάτι επαγγελματικό, έχουμε μια ρουτίνα, ηχογραφούμε διαφορετικές σκηνές, είναι μια ολόκληρη παραγωγή", εξομολογήθηκε ο Άρθουρ και πρόσθεσε: "Είναι δουλειά μας. Στην πραγματικότητα, λέω "κάντε αυτή τη στάση" ή "μας λείπει αυτή η σκηνή", "πρέπει να βελτιώσουμε τον φωτισμό" , αναζητώ καταστάσεις που δίνουν στο κοινό μια αισθησιακή αίσθηση", είπε ο Άρθουρ, ο οποίος ισχυρίστηκε ότι ενδιαφέρεται να συνεργαστεί με περισσότερες ηθοποιούς στο μέλλον.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags