Facebook Pixel Αγνώριστη στη φυλακή διάσημη που πλήρωσε τον δολοφόνο του άνδρα της!
Life
| 2024-03-24 12:47:00

"Διαλύθηκε"! Αγνώριστη στη φυλακή πασίγνωστο μοντέλο που πλήρωσε για να σκοτώσουν τον άνδρα της (ΦΩΤΟ)

Sportdog Team
"Διαλύθηκε"! Αγνώριστη στη φυλακή πασίγνωστο μοντέλο που πλήρωσε για να σκοτώσουν τον άνδρα της (ΦΩΤΟ)

Η 43χρονη που είχε προσλάβει εκτελεστή δεν θυμίζει σε τίποτα το σέξι μοντέλο του παρελθόντος

Η άλλοτε εκθαμβωτική αμαζόνα και μοντέλο Τατιάνα Ρέμλεϊ μοιάζει κυριολεκτικά αγνώριστη σε φωτογραφία που έχει τραβηχτεί μέσα στη φυλακή και δημοσιεύει η εφημερίδα The Post.

Το εν λόγω στιγμιότυπο είναι το πρώτο που τραβήχτηκε πίσω από τα κάγκελα από τότε που η 43χρονη δήλωσε ένοχη για την απόπειρα που έκανε να προσλάβει εκτελεστή για να σκοτώσει τον εν διαστάσει σύζυγό της, Μαρκ Ρέμλεϊ.

Η Τατιάνα Ρέμλεϊ μεταφέρθηκε πρόσφατα από τη φυλακή του Σαν Ντιέγκο σε κρατική φυλακή στην Chowchilla της Καλιφόρνια. Η ίδια τον Δεκέμβριο ομολόγησε σε μυστικό αστυνομικό ότι σχεδίαζε να προσλάβει έναν φίλο της για να πυροβολήσει και να σκοτώσει τον σύζυγό της.

Η Ρέμλεϊ, η οποία πόζαρε στα social media με μακριές ξανθές μπούκλες, στενά σορτσάκια και εσώρουχα για σέξι φωτογραφήσεις, φαινόταν σοκαρισμένη και εντελώς ατημέλητη στη φωτογραφία της φυλακής που τραβήχτηκε στις 17 Ιανουαρίου.

Το πανύψηλο πρώην μοντέλο συνελήφθη τον Αύγουστο κατά τη διάρκεια μυστικής επιχείρησης σε ένα καφέ, όταν είπε σε έναν μυστικό αστυνομικό ότι ήθελε να σκοτώσει τον σύζυγό της.

Αρχικά είχε ζητήσει από έναν κοινό φίλο της να σκοτώσει τον Μαρκ, προσφέροντας του 2 εκατομμύρια δολάρια. Αντ' αυτού, ο φίλος της αποκάλυψε το σχέδιο της Τατιάνα στον άνδρα της, ο οποίος πήγε στην αστυνομία. Ο ίδιος φίλος είχε δουλέψει για το ζευγάρι όταν επιχείρησαν να διοργανώσουν ένα ακροβατικό σόου ιππασίας αξίας πολλών εκατομμυρίων δολαρίων στο Σαν Ντιέγκο το 2013.

Εκείνη την περίοδο η Τατιάνα και ο «φίλος» είχαν παράνομη σχέση. Η Τατιάνα δήλωσε ένοχη στις 28 Δεκεμβρίου και καταδικάστηκε σε τρία χρόνια και οκτώ μήνες. Θα μπορούσε όμως να βγει με αναστολή τον Ιούνιο του 2025.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags