Facebook Pixel Sportdog.gr | Χαμός σε αεροδρόμιο της Τουρκίας! Έχασε τα σκυλιά του και έκανε σαν τρελός (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2023-01-31 00:29:00

Χαμός σε αεροδρόμιο της Τουρκίας! Έχασε τα σκυλιά του και έκανε σαν τρελός (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Χαμός σε αεροδρόμιο της Τουρκίας! Έχασε τα σκυλιά του και έκανε σαν τρελός (ΒΙΝΤΕΟ)

Η αεροπορική εταιρεία έχασε τέσσερα σκυλιά ενός επιβάτη και ο ιδιοκτήτης ξεσπά σε κλάματα, ουρλιάζει και πέφτει κάτω από απόγνωση.

Συνέβη στο αεροδρόμιο της Κωνσταντινούπολης και οι εικόνες, που τραβήχτηκαν από έναν επιβάτη και κοινοποιήθηκαν στο TikTok, συγκίνησαν το δίκτυο, το οποίο ταυτίστηκε με τον πόνο του άνδρα, παλεύοντας με μια από τις πιο δύσκολες στιγμές της ζωής του. Ένας τεράστιος πόνος, που δεν εξηγείται.

 

Πού είναι τα σκυλιά μου;;; Δεν υπάρχει περίπτωση να λείπουν!!” Η αεροπορική εταιρεία έχασε τέσσερα σκυλιά ενός επιβάτη και ο ιδιοκτήτης ξεσπά σε κλάματα, ουρλιάζει και πέφτει κάτω από απόγνωση. Συνέβη στο αεροδρόμιο της Κωνσταντινούπολης και οι εικόνες, που τραβήχτηκαν από έναν επιβάτη και κοινοποιήθηκαν στο TikTok, συγκίνησαν το δίκτυο, το οποίο ταυτίστηκε με τον πόνο του άνδρα, παλεύοντας με μια από τις πιο δύσκολες στιγμές της ζωής του. Ένας τεράστιος πόνος, που δεν εξηγείται.

 

 

Το να μοιράζεσαι τη ζωή σου με ένα ζώο είναι κάτι μαγικό και ξεχωριστό: μια άρρηκτη σύνδεση που θα ήθελες να μην τελειώσει ποτέ. Τα αντίο είναι πάντα πολύ επώδυνα. Ακόμη περισσότερο όταν είναι ξαφνικά και αδικαιολόγητα.

«Πώς είναι δυνατόν μια αεροπορική εταιρεία να μην μπορεί να φροντίσει τα ζώα που παίρνει;», είναι ένα από τα σχόλια στο κοινωνικό δίκτυο.

Το κλάμα ενός άνδρα αφού η αεροπορική εταιρεία με την οποία ταξίδευε έχασε τα 4 σκυλιά του έγινε viral, αλλά η ιστορία είχε αίσιο τέλος.

Ο άντρας ήταν χαρούμενος που είχε τα σκυλιά του στο σπίτι. ωστόσο, κατήγγειλε την κακομεταχείριση της αεροπορικής εταιρείας.

Τις τελευταίες ημέρες, το βίντεο ενός άνδρα να κλαίει σε αεροδρόμιο της Τουρκίας αφού μια αεροπορική εταιρεία έχασε τα 4 σκυλιά του έγινε viral. Η σπαρακτική κραυγή του όταν έμαθε για τη βαριά αμέλεια της αεροπορικής εταιρείας συγκίνησε χιλιάδες χρήστες στα δίκτυα, οι οποίοι ανά πάσα στιγμή ρωτούσαν για η συνέχεια της υπόθεσης.

Για καλά νέα για όλους τους φιλόζωους, τα τέσσερα σκυλιά εμφανίστηκαν σώα και αβλαβή αφού η αεροπορική εταιρεία βρήκε τον τόπο τους και κατάφερε να τα παραδώσει στον νεαρό άνδρα. Φυσικά, η εταιρεία δεν γλίτωσε από το παράπονο του χρήστη.

Ο πρωταγωνιστής της ιστορίας που ονομάζεται Joao Paulo de Costa μοιράστηκε ένα βίντεο στο Instagram με τους γούνινους φίλους του για να πει λεπτομέρειες για το πώς χάθηκαν και ζήτησε επίσης καλύτερη μεταχείριση για τα κατοικίδια.

Δείτε αυτήν την ανάρτηση στο Instagram

@zura_zura1 #istambul #airport #lostdogs #keşfet #рекомендации #собака ♬ оригинальный звук - Zura

Μια ανάρτηση που κοινοποιήθηκε από τον Joao Paulo de Costa (@joaopaulodecosta)

 

Δεν φανταζόμουν να γίνω viral

«Βλέπουμε ξεκάθαρα τις ανοησίες και την παραμέληση που έκαναν στα παιδιά μου, τα τετράποδα κατοικίδιά μας δεν αξίζουν αυτή τη μεταχείριση, δεν μπορούν να τα αντιμετωπίζουν ως βαλίτσες ή αντικείμενα» , είπε αρχικά και στη συνέχεια ομολόγησε ότι δεν φανταζόταν ότι τον ηχογραφούσαν.

«Ο σκοπός αυτού του βίντεο δεν ήταν ποτέ να γίνει viral, αλλά όλα αυτά χρησίμευαν για να δουν όλοι πώς γίνεται η αεροπορική μεταφορά των σκύλων μας, κατέληξα να χάσω την επαφή μαζί τους στο αεροδρόμιο της σύνδεσής μου με την Τουρκία. Δεν μπορούμε να δεχθούμε ποτέ αυτού του είδους τη συμπεριφορά», πρόσθεσε.

Όπως θυμάστε, το αρχικό viral βίντεο περιγράφει τον άνδρα να φτάνει σε μια πύλη επιβίβασης ζητώντας πληροφορίες για τα παιδιά του σκύλους του. Οι υπάλληλοι της αεροπορικής εταιρείας δεν γνώριζαν πού βρίσκονται τα μικρά και εκεί μπήκε σε απόγνωση και απαρηγόρητο κλάμα. Τώρα, το γεγονός ήταν απλώς μια πικρή εμπειρία.

Αφού είδαν το βίντεο, χιλιάδες χρήστες του Διαδικτύου άρχισαν να αφήνουν σχόλια, υποστηρίζοντας ότι η αγάπη που έχει κάποιος για τα κατοικίδια είναι εξαιρετικά ιδιαίτερη.

«Δεν θα καταλάβεις ποτέ τέτοιου είδους βίντεο, μέχρι να έχεις τη χαρά να ζεις μια τέτοια αγάπη», «Θα έχανα το μυαλό μου σαν τον άρχοντα, τα σκυλιά μου είναι τα πάντα» και «Ένιωσα αυτόν τον πόνο, ελπίζω να τα βρεις τότε».

ΠΗΓΗ: pet-sitting.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags