Facebook Pixel Ο serial killer που σκότωνε βιαστές και παρομοιάζεται με τον Χάνιμπαλ – Ζει σε γυάλινο κλουβί στα έγκατα της φυλακής
| 2023-04-21 16:25:00

Ο serial killer που σκότωνε βιαστές και παρομοιάζεται με τον Χάνιμπαλ – Ζει σε γυάλινο κλουβί στα έγκατα της φυλακής (vid)

Sportdog Team
Ο serial killer που σκότωνε βιαστές και παρομοιάζεται με τον Χάνιμπαλ – Ζει σε γυάλινο κλουβί στα έγκατα της φυλακής (vid)

Είναι ένας από τους πιο διαβόητους serial killers στη Βρετανία. Ο Robert Maudsley κρατείται στις φυλακές υψίστης ασφαλείας HMP Wakefield, γνωστές ως «Monster Mansion» λόγω του μεγάλου αριθμού παραβατών υψηλού κινδύνου που κρατούνται εκεί.

Όπως ανέφερε η Daily Mail, ο Robert Maudsley, κλεισμένος στο ειδικά διαμορφωμένο γυάλινο κελί του που παραπέμπει στον κινηματογραφικό serial killer Hannibal Lecter, «κατέρριψε» παγκόσμιο ρεκόρ για τις 16.400 συνεχόμενες ημέρες σε απομόνωση. Ο προηγούμενος κάτοχος του ρεκόρ για ποινική απομόνωση είναι ο Albert Woodfox, ο οποίος πέρασε σχεδόν 44 χρόνια πριν ακυρωθεί η καταδίκη του το 2016. Από το 1979 βρίσκεται σε κελί απομόνωσης και χαρακτηρίζεται ως ένας από τους πιο επικίνδυνους κατά συρροή δολοφόνους στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Διαβάστε περισσότερα στο newsbeast.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags