Ξεκαθάρισε, λοιπόν, ότι «αν το εκλογικό αποτέλεσμα της Κυριακής δώσει την εντύπωση ότι οι Έλληνες θέλουν να απομακρυνθούν από τις δεσμεύσεις τους, τότε θα υπάρξουν χώρες μέσα στην Ευρωζώμη που θα προτιμήσουν να τερματίσουν την παρουσία της Ελλάδας στην Ευρωζώνη»!

Συνεπώς είναι κουραφέξαλα ότι δεν κινδυνεύει η θέση της χώρας στο ευρώ, επειδή δήθεν το κόστος για την Ευρωζώνη θα είναι αβάστακτο!

Είναι χαρακτηριστικό ότι ο Ολάντ έσπευσε να διαχωρίσει τη θέση του από αυτές τις χώρες, επισημαίνοντας όμως με νόημα ότι τίποτα δε γίνεται χωρίς αμοιβαία εμπιστοσύνη. «Εγώ δεν στηρίζω αυτή την άποψη, θέλω να μείνει η Ελλάδα στο ευρώ, αλλά οι Έλληνες πρέπει να καταλάβουν ότι αυτό προϋποθέτει μια σχέση εμπιστοσύνης», ήταν τα λόγια του.

Διαβάστε αναλυτικά στο newspost.gr