Η τελετή απονομής των βραβείων «Προανακριτική 2013», ξεκίνησε αμέσως μετά την ολοκλήρωση της ψηφοφορίας, μέσα σε μουδιασμένο κλίμα, δεδομένου ότι φέτος, κατά κοινή ομολογία, οι ερμηνείες και το θέαμα δεν ήταν τόσο ψηλά όσο άλλες χρονιές.
Λαμπρή εξαίρεση όμως, αποτέλεσαν οι δύο αδιαμφισβήτητοι πρωταγωνιστές της βραδιάς, Ευάγγελος Βενιζέλος και Αλέξης Τσίπρας, που καθήλωσαν κοινό και κριτικούς, σε ένα μοναδικό διπλό μονόλογο.
Με απαράμιλλο συντονισμό, λες και έπαιζαν μαζί χρόνια, οι δύο πρωταγωνιστές, κράτησαν αμείωτο το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού υποδυόμενοι τους τιμωρούς του οικονομικού κατεστημένου.
Με την απόφαση πάντως διαφώνησε ο Πάνος Καμμένος, ο οποίος δήλωσε μετά το τέλος της τελετής, πως η βράβευση των δύο συναδέλφων του είναι «επονείδιστο πραξικόπημα» και πως εκείνος κανονικά δικαιούνταν το βραβείο, αλλά τον πολεμάει το σύστημα, γιατί δεν ανήκει σε Λέσχες.
Πηγή: protagon.gr
Super League
Premier League
Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων
Champions League
Europa League
UEFA Conference League
Bundesliga
Serie A
La Liga
Ligue 1
Superleague 2
Κύπελλο Ελλάδας
Euroleague
Basket League
NBA
Eurocup
Basketball Champions League
Volley
Tennis
Πόλο
Στίβος
Αυτοκίνητο