Facebook Pixel Γιατί η άνοδος της Χρυσής Αυγής πρέπει να τρομάξει τον Ομπάμα! (BINTEO)
Life
| 2014-08-17 22:22:00

Γιατί η άνοδος της Χρυσής Αυγής πρέπει να τρομάξει τον Ομπάμα! (BINTEO)

Γιατί η άνοδος της Χρυσής Αυγής πρέπει να τρομάξει τον Ομπάμα! (BINTEO)

Τι πρέπει να κάνει ο πρόεδρος των ΗΠΑ..

Έκθεση φιλοξενεί στον ιστότοπό της η μη κυβερνητική οργάνωση για τα ανθρώπινα δικαιώματα, σύμφωνα με την οποία οι Ηνωμένες Πολιτείες και ο πρόεδρος Ομπάμα θα πρέπει να λάβουν σοβαρά υπόψιν τους την άνοδο της Χρυσής Αυγής σε Ελλάδα και Ουγγαρία, κάνοντας τις απαραίτητες ενέργειες.

Η μη κυβερνητική οργάνωση για τα ανθρώπινα δικαιώματα στις ΗΠΑ, καλεί τον πρόεδρο Μπαράκ Ομπάμα να πάρει θέση για την κατακόρυφη αύξηση των ποσοστών σε Ελλάδα και Ουγγαρία της Χρυσής Αυγής.

Καλεί τον Ομπάμα να τηλεφωνήσει στον Αντώνη Σαμαρά και να εκφράσει την υποστήριξη του στις προσπάθειες που κάνει για να αποδομήσει την εγκληματική οργάνωση, έχοντας απομονώσει τους ηγέτες της. Επίσης να του υπογραμμίσει την ανάγκη για μία αξιόπιστη ποινική δίωξη της Χρυσής Αυγής από ευρωπαϊκά δικαστήρια, ανεξαρτήτως πολιτικών κινήτρων.

Επίσης να του προσφέρει την βοήθεια της Αμερικής για να ερευνηθεί σε βάθος η οικονομική κατάσταση των μελών της Χρυσής Αυγής και να ενισχυθεί ο ελληνικός νόμος για την καταπολέμηση της βίας του μίσους, της διαφθοράς και της κατάχρησης.


Διαβάστε εδώ όλη την έκθεση της οργάνωσης για τα ανθρώπινα δικαιώματα

Καταγγελία – σοκ πρώην μέλους της Χρυσής Αυγής

Στο μεταξύ, εντύπωση προκαλεί καταγγελία πρώην μέλους της Χρυσής Αυγής τόσο για την χρήση αεροβόλων με κανονικές σφαίρες όσο και για την εκπαίδευση όσων στρατολογούνται.

“Τα ανώτερα στελέχη χρησιμοποιούσαν αεροβόλα για εκφοβισμό. Ωστόσο, είχαν αλλαχθεί και βρήκαν την ευκαιρία να πυροβολούν με αληθινές σφαίρες. Επίσης όποιο μέλος του κόμματος είχε άδεια, τροφοδοτούσε με σφαίρες το κόμμα, καθώς δικαιούνταν 3 κούτια κάθε χρόνο”, τονίζει μεταξύ άλλων, ενώ αναφέρεται επίσης στην εκπαίδευση που κάνουν τα επίδοξα μέλη του κόμματος.

“Η Χρυσή Αυγή οργανώνει το δικό της στρατό. Γίνεται εκπαίδευση στα βουνά για περίπου 15 ημέρες, υπό την εποπτεία ανθρώπου που έχει στο παρελθόν εκπαιδευτεί στις ειδικές δυνάμεις”.



Πηγή: newsit.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags