Facebook Pixel Ο ζόρικος Έντυ και η Μαφία!
Life
| 2014-10-17 10:30:00

Ο ζόρικος Έντυ και η Μαφία!

Ο ζόρικος Έντυ και η Μαφία!

Ο ανεπανάληπτος Αποδυτηριάκιας σκιαγραφεί στο SportDog το προφίλ του Αλβανού πρωθυπουργού και εξηγεί γιατί πρέπει να παίξει μαζί του μπάλα ο Αντώνης Σαμαράς!

Πέφτει ο κομουνισμός στην ανατολική Ευρώπη και σ΄ όλες τις χώρες που έκανε κουμάντο το ΚΚ, το τοπικό κομουνιστικό κόμμα, επιτόπου τον πρώτο λόγο έχει η μαφία. Φοβερά πράγματα.

Επί υπαρκτού, δηλαδή ανύπαρκτου σοσιαλισμού, έτσι τα λέγανε μέχρι το 1990 τα καθεστώτα που στήθηκαν μετά τον πόλεμο, ήταν αδιανόητες οι συμμορίες του οργανωμένου εγκλήματος. Και ως δια μαγείας συγκροτήθηκαν σε μία νύχτα, κυριολεκτικά.

Οι πιο στυγνές, οι πιο ωμές εστίες κακοποιών ξεφύτρωσαν στην Αλβανία μετά τη δικτατορία του Χότζα, ο οποίος γεννήθηκε σα χθες 16 Οκτωβρίου το 1908. Η Πολωνία, η Τσεχία τις ξεπάστρεψαν μάλλον σύντομα. Υπέφεραν περισσότερο η Ρουμανία και η Βουλγαρία. Από το μέτριο μέχρι το μηδαμινό ο γκαγκστερισμός στην Ουγγαρία. Στην Αλβανία το έργο ήταν διαφορετικό. Δηλαδή;

Ας το πάρει το ποτάμι. Μέλη της μαφίας ήταν και αρχηγοί κομμάτων. Δεν λέω τίποτα άγνωστο στις μυστικές υπηρεσίες όλων των ευρωπαϊκών χωρών. Ο Μπερίσα, που έχασε τις εκλογές πέρυσι τον Ιούνιο, είχε εξαγνιστεί. Αυτό αρκεί. Ο νικητής εκείνων των εκλογών, αυτός ο Έντυ Ράμα, είναι ζόρικο πράμα. Είναι αυτός. Δεν είναι κανενός. Και είναι σίγουρο ότι σύντομα θα ξεχάσει ότι φοράει ταμπέλα σοσιαλιστή.

Αρχηγός του ΠΑΣΟΚ της Αλβανίας ήταν ο ποιητής Φάτος Νάνο. Σοσιαλιστής και μαφιόζος. Αυτός τον έβαλε στο παιχνίδι της πολιτικής τον Έντυ, ο οποίος όμως δεν είναι του τσατσέ. Σε καμμία περίπτωση τσάτσος. Έκανε τον ζωγράφο στο Παρίσι, έγινε δήμαρχος στα Τίρανα και από σήμερα πρωθυπουργός. Και σα γνήσιος πρώην σοσιαλιστής φανατικά έτοιμος να βάλει το αλβανικό χωριό στην Ευρώπη. Αν ήμουν Σαμαράς θα έπαιζα μπάλλα μαζύ του.

ΟΤΑΝ Ο ΧΟΤΖΑ τα έβαλε με τυον Κρόιφ(!), γράφει ο apodytiriakias.gr  

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags