Facebook Pixel Βαρουφάκης: «Ο λαός είπε όχι πια» - Επίθεση σε... εχθρούς εντός και εκτός Ελλάδας
Life
| 2015-07-05 22:38:00

Βαρουφάκης: «Ο λαός είπε όχι πια» - Επίθεση σε... εχθρούς εντός και εκτός Ελλάδας

Βαρουφάκης: «Ο λαός είπε όχι πια» - Επίθεση σε... εχθρούς εντός και εκτός Ελλάδας

Διαβάστε τι δήλωσε πριν λίγο ο Υπουργός Οικονομικών για το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος, αλλά και την επόμενη ημέρα.

Αναλυτικά:

Την 25η Ιανουαρίου είπε "όχι πια" σε πέντε χρόνια υποκρισίας. Πέντε μήνες διαπραγματευτήκαμε για όχι νέα δάνεια πριν αναδιαρθρωθούν τα προηγούμενα μη βιώσιμα δάνεια, ναι στις μεταρρυθμίσεις και όχι στις περικοπές. Η αναδιάρθρωση του χρέους και το τέλος της λιτότητας, ήταν ο στόχος μας.

Πέντε μήνες τώρα, οι δανειστές αρνήθηκαν κάθε επίσημη συζήτηση. Ήθελαν να μας επιβάλλουν δήλωσεις μετανοίας για την κριτική που ασκήσαμε αθρώνοντας επιστημονικό λόγο στον οποίο ουσιαστικά δεν υπήρχε αντίλογος. Από αύριο, με το "όχι" του λαού κόντρα στον φόβο που δημιούργησαν με τα ΜΜΕ της ολιγαρχίας και το κλείσιμο των τραπεζών, θα καλέσουμε έναν έναν τους εταίρους μας να βρούμε λύση. Προς τιμήν του ΔΝΤ εξέδωσε έκθεση που δικαιώνει το αίτημα μας για ανάγκη εξεύρεσης λύσης. 


Θέλουμε να επουλώσουμε και τις πληγές της Ευρώπης. Από αύριο η Ευρώπη αρχίζει να γιατρεύει τις πληγές της. Είναι ένα όχι στο όραμα της Ευρωζώνης σαν ένα απέραντο κλουβί των λαών της. Είναι ένα ναι στο όραμα της Ευρωζώνης σαν Ένωση ευημερίας.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags