Κάνουν λόγο για επικοινωνιακές πρωτοβουλίες στην πιο κρίσιμη στιγμή της διαπραγμάτευσης και σημειώνουν ότι ο Πρωθυπουργός έχει αναζητήσει επανειλημμένως τον κ. Μεϊμαράκη, χωρίς να έχει καταστεί δυνατο να επικοινωνήσουν.

«Ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας ζητάει προ ημερησίας συζήτηση στη Βουλή σήμερα, ενώ γνωρίζει ότι ο Πρωθυπουργός θα επιστρέψει από το Στρασβούργο αργά το βράδυ. Την ίδια στιγμή, ενώ ο Πρωθυπουργός έχει επανειλημμένως σήμερα αναζητήσει τηλεφωνικά τον κ. Μεϊμαράκη για να τον ενημερώσει και να έχει συνάντηση μαζί του, ο τελευταίος δεν έχει αποκριθεί» τονίζουν από το Μαξίμου.

Και στρέφονται κατά του κ. Μεϊμαράκη, τονίζοντας ότι «μπορεί να δέχτηκε κριτική στο εσωτερικό του κόμματός του μετά τη σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών, είναι όμως αδιανόητο να προβαίνει σε επικοινωνιακές πρωτοβουλίες στην πιο κρίσιμη στιγμή της διαπραγμάτευσης».

Οι ίδιες πηγές στο σχόλιό τους καταλήγουν:

Ας μην ακολουθεί το παράδειγμα του κ. Σαμαρά." 

Πηγή: newpost.gr