Πληροφορίες για αλλαγές στο κυβερνητικό σχήμα εμφανίζεται να έχει η γερμανική εφημερίδα Bild αφού κρίνει ότι τα μέτρα όποια κι αν είναι αυτά δεν θα περάσουν με αποτέλεσμα να υπάρξει ακόμα και αλλαγή του κυβερνητικού συνασπισμού.
Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας, η χώρα θα δει αλλαγή στην κυβέρνησή της με το κόμμα της λαϊκής δεξιάς, όπως το αποκαλεί, τους ΑΝΕΛ να φεύγουν από την κυβέρνηση και την θέση τους να παίρνει το Ποτάμι.
Όπως επισημαίνει η εφημερίδα, οι νέοι σύμμαχοι θα είναι απαραίτητοι στον Τσίπρα αφού η αριστερή πτέρυγα του κόμματός του, βλ. Αριστερή Πλατφόρμα, θα αρνηθεί να ψηφίσει τα μέτρα.
Διαψεύσεις!
Σχόλιο από το Ποτάμι για το δημοσίευμα της Bild για υποτιθέμενη αλλαγή του κυβερνητικού εταίρου:
"Ξαναζεσταμένα σενάρια σερβίρουν μερικές φορές στην Ευρώπη. Ας σοβαρευτούμε. Το Ποτάμι δε θα μπει στην κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ. Το μόνο που μας ενδιαφέρει είναι να αποφύγει η χώρα την καταστροφή".
Την ίδια ώρα και ο Τέρενς Κουίκ διαψεύδει το δημοσίευμα της Bild για δήθεν αλλαγή κυβερνητικού εταίρου.
Super League
Premier League
Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων
Champions League
Europa League
UEFA Conference League
Bundesliga
Serie A
La Liga
Ligue 1
Superleague 2
Κύπελλο Ελλάδας
Euroleague
Basket League
NBA
Eurocup
Basketball Champions League
Volley
Tennis
Πόλο
Στίβος
Αυτοκίνητο