Facebook Pixel Θα κάνει τέτοια κωλουτούμπα ο Καμμένος;
Life
| 2015-07-13 20:16:00

Θα κάνει τέτοια κωλουτούμπα ο Καμμένος;

Θα κάνει τέτοια κωλουτούμπα ο Καμμένος;

«Βουίζει» ο τόπος τα τελευταία λεπτά μετά την «τρελή» δήλωσή του...

Σύγχυση προκάλεσε ο Πάνος Καμμένος με την δήλωση που έκανε βγαίνοντας από το Μέγαρο Μαξίμου μετά την συνάντηση που είχε με τον πρωθυπουρο κ. Αλέξη Τσίπρα, όπου δεν ξεκαθάρισε αν θα ψηφίσει ή όχι τα νέα μέτρα, ενώ έκανε λόγο για ...πραξικόπημα!

Ο κ. Καμμένος είπε ότι δεν μπορεί να ψηφίσει την συμφωνία που επέβαλαν με εκβιασμούς οι δανειστές και η οποία είναι έξω από την εξουσιοδότηση που παρείχε το Συμβούλιο των Πολιτικών Αρχηγών και η Βουλή με την ψηφοφορία του περασμένου Σαββάτου.

Επίσης είπε ότι ο πρωθυπουργός αντιμετώπισε ένα πραξικόπημα εκ μέρους των Γερμανών και ορισμένων ακόμη χωρών που απείλησαν με πλήρη κατάρρευση των τραπεζών και απαίτησαν την μεταφορά της κρατικής περιουσίας στο Λουξεμβούργο. Η συμφωνία αυτή πρόσθεσε υπερβαίνει τις κόκκινες γραμμές. Ωστόσο ο κ. Καμμένος δεν ξεκαθάρισε αν θα παραμείνει στην κυβέρνηση.

Από την μία ανέφερε ότι μαζί με την κυβέρνηση θα συνεχίσουν να δίνουν την μάχη ενώ αμέσως μετά πρόσθεσε ότι δεν μπορεί να συμμετάσχει σε κυβέρνηση ειδικού σκοπού μαζί με εκείνους που αποδυνάμωναν την προσπάθεια την ώρα της μάχης. Μάλιστα, παρότι στο τέλος ρωτήθηκε πολλές φορές αν θα μείνει στην Κυβέρνηση, δεν θέλησε να απαντήσει....

Λίγα λεπτά μετά λοιπόν, σύμφωνα με το MEGA, «κύκλοι» των ΑΝΕΛ έλεγαν πως ο Πάνος Καμμένος θα στηρίξει τελικά έμπρακτα τον Αλέξη Τσίπρα και θα ψηφίσει «ναι» στο νέο μνημόνιο!

Θα είναι ίσως μία από τις μεγαλύτερες πολιτικές κωλοτούμπες. Περιμένουμε να δούμε τις επόμενες εξελίξεις...

*** Να πληρώσει η Εκκλησία το χρέος της Ελλάδας! Ξέρετε πόσο κοστίζει η μοναστηριακή περιουσία; Κλικ ΕΔΩ

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags