Facebook Pixel Καρφάρα Τσίπρα για Βαρουφάκη!
Life
| 2015-07-14 22:52:00

Καρφάρα Τσίπρα για Βαρουφάκη!

Καρφάρα Τσίπρα για Βαρουφάκη!

Μπορεί ο πρωθυπουργός να αποθέωσε τον Γιάνη Βαρουφάκη ("κορυφαίος οικονομολόγος και ευφυής άνθρωπος"), αλλά την πέταξε την μπηχτή του για τον πρώην υπουργό οικονομικών!

Ο Αλέξης Τσίπρας στην συνέντευξή του το βράδυ της Δευτέρας στην ΕΡΤ μπορεί να μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Γιάνη Βαρουφάκη, ωστόσο παράλληλα πέταξε και... καρφάρες, ενώ παράλληλα ανέφερε πως έκανε λάθη στην διαπραγμάτευση!

Μεταξύ άλλων, ο Πρωθυπουργός περιγράφοντας τον πρώην Υπουργό Οικονομίας ανέφερε: «τ
ο να είσαι καλός οικονομολόγος, δεν σημαίνει ότι είσαι και καλός πολιτικός». Επίσης, φάνηκε ενοχλημένος για την απόφασή του να πάει στην Αίγινα την Παρασκευή, αν και τόνισε πως τον είχε ενημερώσει, ενώ πρόσθεσε ότι παραμείνουν φίλοι...

Αναλυτικά:

Ο Γιάνης Βαρουφάκης έδωσε μεγάλη δυναμική στη διαπραγμάτευση. Έγιναν και λάθη. Αλλά δεν θα το φορτώσω σε εκείνον. Εγώ είμαι ο πρωθυπουργός της χώρας και εγώ αναλαμβάνω και αυτή την ευθύνη. Είναι εξαιρετικός οικονομολόγος, ευφυής και ξέρει καλύτερα την επιστήμη του από τους Ευρωπαίους. Εκτιμώ το έντιμο του χαρακτήρα του.

Είναι ανοησίες τα όσα ακούγονται περί δόλου. Υπηρέτησε με τον καλύτερο τρόπο τα καθήκοντά του και το διαζύγιο ήταν συναινετικό. Το να είσαι καλός οικονομολόγος, δεν σημαίνει ότι είσαι και καλός πολιτικός.

Όλοι μας κρινόμαστε όχι μόνο για αυτά που κάνουμε σήμερα, αλλά και για όσα θα κάνουμε και στο μέλλον. Αν χρειαστεί να τον συμβουλευτώ, θα το κάνω. Είναι εξαιρετικός οικονομολόγος. Αν πιστεύετε ότι η στάση των δανειστών επηρεάστηκε από την συμπεριφορά ενός ΥΠΟΙΚ, νομίζω ότι γελιέστε. Το σχέδιο των Ευρωπαίων ήταν πολιτικό και είχε βαθύτερο στόχο και κόστος

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags