Πληροφορίες του ΑΜΠΕ που διαρρέονται από το Μέγαρο Μαξίμου αναφέρουν ότι ο Αλέξης Τσίπρας εμφανίστηκε εξοργισμένος με υπουργούς του που κάνουν συνεχείς τηλεοπτικές εμφανίσεις και ειδικότερα με τον υπουργό Εργασίας κ. Κατρούγκαλο ο οποίος περιέγραψε ένα σχέδιο για το ασφαλιστικό σε χθεσινή του τηλεοπτική εμφάνιση, τη στιγμή που δεν υπάρχουν τελικές αποφάσεις.

Εκνευρισμένος εμφανίστηκε και με υπουργούς που εμφανίζονται για να περιγράψουν το επικείμενο ασφαλιστικό νομοσχέδιο.

"Δεν μπορεί να περιγράφουν στα τηλεοπτικά παράθυρα σχέδια για το Ασφαλιστικό ή για το Φορολογικό ενώ δεν έχουν ληφθεί αποφάσεις, φέρεται να δήλωσε ο Αλέξης Τσίπρας που κρίνει ότι οι συνεχείς παρουσίες των υπουργών στα "παράθυρα" επιτείνουν το κλίμα ανασφάλειας στην κοινωνία και προκαλούν σύγχυση. Παράλληλα διεμήνυσε ότι η κυβέρνηση τα φέρει τα δικά της νομοσχέδια ως το τέλος του μήνα.

"Δεν απαγόρευσε ο πρωθυπουργός σε υπουργούς να μιλάνε για ζητήματα της αρμοδιότητάς τους και για ζητήματα τα οποία είναι φλέγοντα. Ωστόσο, η δουλειά τους είναι κυρίως να εργάζονται στο υπουργείο και λιγότερο να κάνουν τηλεοπτικές εμφανίσεις, πράγμα το οποίο κάνουν", δήλωσε χθες η κυβερνητική εκπρόσωπος Όλγα Γεροβασίλη σε συνέντευξη της στο ραδιόφωνο Παραπολιτικά.