«Όχι» στο νομοσχέδιο με τα προαπαιτούμενα ψήφισε ο Νίκος Νικολόπουλος, όπως είχε προαναγγείλει, παρά την προειδοποίηση του Πάνου Καμμένου ότι θα διαγραφεί από την Κ.Ο. των Ανεξάρτητων Ελλήνων.

Ωστόσο, όπως έχει πει ο βουλευτής Αχαΐας, δεν πρόκειται να παραδώσει τη έδρα του.  

Απείχε από την ψηφοφορία επί του νομοσχεδίου με τα προαπαιτούμενα ο Στάθης Παναγούλης, όπως έγραψε το newpost. Το Μαξίμου έχει διαμηνύσει ότι όποιος δεν στηρίξει τα μέτρα πρέπει να παραδώσει την έδρα του.

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, «μέχρι τώρα έκανα πολύ υπομονή, ψηφίζοντας με μοναδικό στόχο να αποτραπεί η έξοδος της χώρας από το ευρώ». Έκανα πέτρα την καρδιά μου ψηφίζοντας υπό την απειλή επικείμενου πολιτικού χάους» και τονίζει ότι πλέον ήρθε αντιμέτωπος με τη συνείδησή του.

Ο Στάθης Παναγούλης τονίζει ότι αποφάσισε να απέχει «από τη σημερινή ψηφοφορία για τους ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΥΣ» υπογραμμίζοντας ότι θα συνεχίσει να στηρίζει τον Αλέξη Τσίπρα σε κάθε προσπάθεια να ανακτήσει ο ελληνικός λαός τη χαμένη του αξιοπρέπεια.  

Πηγή: newpost.gr