Facebook Pixel Η Χίλαρι στην Αθήνα
Life
| 2011-07-16 14:26:00

Η Χίλαρι στην Αθήνα

Η Χίλαρι στην Αθήνα

Στην Αθήνα φθάνει το βράδυ η ΥΠΕΞ των ΗΠΑ. Στη θεματολογία των συζητήσεών της βασικό ρόλο θα έχουν τα ζητήματα που σχετίζονται με την οικονομική κρίση και τις επενδύσεις.

Στην τριήμερη παραμονή της στη χώρα μας, η κ.Κλίντον θα έχει συναντήσεις, αύριο, με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, τον πρωθυπουργό, τον ομόλογό της υπουργό Εξωτερικών, τον υπουργό Οικονομικών και τη Δευτέρα με τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Στη θεματολογία των συζητήσεων που θα έχει η κ.Κλίντον με την ελληνική πολιτική ηγεσία, βασικό ρόλο θα έχουν τα ζητήματα που σχετίζονται με την οικονομική κρίση και τις επενδύσεις.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι η Αμερικανίδα υπουργός Εξωτερικών επισκέπτεται την Ελλάδα σε μια ιδιαίτερα λεπτή φάση των εξελίξεων που αφορούν τη διαχείριση της κρίσης, που όμως συμπίπτει και με μια εξίσου δύσκολη συγκυρία για την κυβέρνηση Ομπάμα. Δεδομένου, ότι ως τις 2 Αυγούστου θα πρέπει να έχει συμφωνηθεί με τους Ρεπουμπλικάνους στο Κογκρέσο, το ανώτατο όριο ομοσπονδιακού δανεισμού, αλλιώς επέρχεται παύση πληρωμών.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags