Facebook Pixel Ο Πλατινί θα έρθει ή ο... Κόπερφιλντ;
Life
| 2011-07-25 23:31:00

Ο Πλατινί θα έρθει ή ο... Κόπερφιλντ;

Ο Πλατινί θα έρθει ή ο... Κόπερφιλντ;

Ο Μισέλ Πλατινί θα έρθει την Τρίτη στην Ελλάδα, ωστόσο θα φύγει γρήγορα. Θα τα πει με τον Γ. Παπανδρέου στα... όρθια και 4 το μεσημέρι θα έχει ήδη φύγει από την Αθήνα.

Με μεγάλη αγωνία περιμένουν όλοι την Τρίτη την άφιξη του Μισέλ Πλατινί στην Ελλάδα, καθώς υπάρχουν πολλοί που λένε πως η παρουσία του θα δώσει ώθηση στην υπόθεση των στημένων αγώνων, που φαίνεται να έχει «κολλήσει» τις τελευταίες ημέρες. Βέβαια, όπως ενημερωθήκαμε επίσημα από το Υπουργείο Πολιτισμού και τον Παύλο Γερουλάνο την προηγούμενη εβδομάδα, ο πρόεδρος της ΟΥΕΦΑ στην συνάντηση που θα έχει με τον Γιώργο Παπανδρέου και τον Σοφοκλή Πιλάβιο,θα δώσει τα... φώτα του και για τα υπόλοιπα προβλήματα του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Μάλιστα, δεν είναι και λίγοι αυτοί που εδώ και μέρες λένε και γράφουν πως η άφιξη του Πλατινί στην χώρα μας είναι σημαντικότατη, καθώς θα σηματοδοτήσει την απαρχή της εξυγίανσης! Βέβαια, ο πρόεδρος της ΟΥΕΦΑ δεν θα... χαραμίσει για τα προβλήματα του ποδοσφαίρου μας ούτε μία ολόκληρη ημέρα. Μόλις λίγες ώρες θα μείνει στην χώρα μας, καθώς ήδη έχει κλείσει εισιτήρια για να αναχωρήσει περίπου στις 16.00 το μεσημέρι.

Θα συναντηθεί λοιπόν 13.00 με τον Γιώργο Παπανδρέου και αμέσως μετά θα αποχωρήσει, έχοντας ...λύσει όλα τα προβλήματα. Προβλήματα λοιπόν που δεν μπορούν να λύσουν οι “δικοί μας” όλα αυτά τα χρόνια, θα τα λύσει ο Πλατινί μέσα σε λίγες ώρες. Μάλλον πρέπει να έχει μαγικές ικανότητες και στα... ρεπό του αντικαθιστά τον Κόπερφιλντ.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags