Facebook Pixel Και πολιτική συσπείρωση στον Βόλο
Life
| 2011-07-28 18:38:00

Και πολιτική συσπείρωση στον Βόλο

Και πολιτική συσπείρωση στον Βόλο

Για κατάφωρη αδικία του Ολυμπιακού Βόλου, έκαναν λόγο σήμερα το μεσημέρι, ο Πρόεδρος της ΕΠΣΘ, περιφερειακοί Σύμβουλοι, και ο Βουλευτής της ΝΔ κ. Θ. Νάκος, σε σύσκεψη που συγκάλεσε εκτάκτως ο Αντιπεριφερειάρχης Μαγνησίας κ. Δ. Αλεξόπουλος.

Ο Αντιπεριφερειάρχης, με δήλωση που εξέδωσε απευθύνει αγωνιστικό κάλεσμα σε όλους τους φορείς της πόλης, να σταθούν αρωγοί στην προσπάθεια που κάνει ο Ολυμπιακός Βόλου. Όπως δήλωσε «όλοι ενωμένοι μπορούμε να αποδείξουμε το άδικο της απόφασης. Κανείς δεν περισσεύει, η πόλη ενωμένη τα πάντα καταφέρνει, βασιζόμενοι πάντα στο δίκαιο».

Ο κ. Αλεξόπουλος, άφησε μάλιστα κι αιχμές για το γεγονός ότι αν ήταν κάποια ομάδα όπως ο Ολυμπιακός ή ο Παναθηναϊκός, δε θα υπήρχε τέτοια εξέλιξη επισημαίνοντας, ότι ο Ολυμπιακός Βόλου έπεσε «θύμα» των καταστάσεων.

Από την πλευρά του Βουλευτής της ΝΔ κ. Θ. Νάκος, τόνισε την ανάγκη να ασκηθούν πιέσεις από όλους τους τοπικούς φορείς στην κεντρική εξουσία, έτσι ώστε να δοθεί άμεση λύση στην αδικία που έχει υποστεί ο Ολυμπιακός Βόλου, που είναι ιστορική ομάδα της πόλης.

Να σημειωθεί ότι αύριο στις 1.30 το μεσημέρι η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου, έχει προγραμματίσει σύσκεψη φορέων στο Δημαρχείο Βόλου.

Πηγή: volosfans.blogspot.com

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags