Facebook Pixel Sportdog.gr | Στα χέρια των κομάντο τα νέα τυφέκια για τους Sniper! Αναβαθμίζονται οι ελεύθεροι σκοπευτές
Life
| 2021-10-29 21:24:00

Στα χέρια των κομάντο τα νέα τυφέκια για τους Sniper! Αναβαθμίζονται οι ελεύθεροι σκοπευτές

Sportdog Team
Στα χέρια των κομάντο τα νέα τυφέκια για τους Sniper! Αναβαθμίζονται οι ελεύθεροι σκοπευτές

Συγκεκριμένα οι Ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις απέκτησαν το τυφέκιο ελεύθερου σκοπευτή της Accuracy σε δύο διαφορετικές εκδόσεις όσον αφορά το διαμέτρημα του όπλου.

Στα χέρια των κομάντο στις Μονάδες Ειδικών Επιχειρήσεων και Αμφίβιων Καταδρομών βρίσκονται το τελευταίο διάστημα μεταξύ άλλων και τα τυφέκια ελεύθερου σκοπευτή Βρετανικής κατασκευής Accuracy. Πρόκειται για το πιο πρόσφατο απόκτημα των επίλεκτων «πρασινοσκούφηδων», το οποίο αυξάνει επιπλέον τις επιχειρησιακές δυνατότητες της αφρόκρεμας των Ειδικών Δυνάμεων και δίνει νέους ρόλους στα Στελέχη τους σε σενάρια ανορθόδοξου πολέμου.

Εδώ και χρόνια άλλωστε αποτελούσε πάγιο αίτημα των Ειδικών Μονάδων ο εξοπλισμός με ένα σύγχρονο τυφέκιο ελεύθερου σκοπευτή υψηλών προδιαγραφών. Με την ηγεσία να λαμβάνει το μήνυμα και να ανταποκρίνεται με την απόκτηση του τυφεκίου της φημισμένης Βρετανικής Accuracy International. Της πιο επιτυχημένης παγκοσμίως εταιρείας σε όπλα ελεύθερων σκοπευτών η οποία εξοπλίζει τις κορυφαίες Μονάδες Ειδικών Επιχειρήσεων όπως τις Αμερικανικές SEAL, SEAL TEAM και DELTA FORCE αλλά και τη Βρετανική SAS.

Διαβάστε τη συνέχεια στο Newpost.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags