Facebook Pixel Εθνική Άμυνα: Το Αιγαίο θα γίνει ο τάφος τους! Πανέτοιμος ο Στόλος σε ενδεχόμενη Τουρκική ενέργεια
Life
| 2022-06-12 23:55:00

Το Αιγαίο θα γίνει ο τάφος τους! Πανέτοιμος ο Στόλος σε ενδεχόμενη Τουρκική ενέργεια

Sportdog Team
Το Αιγαίο θα γίνει ο τάφος τους! Πανέτοιμος ο Στόλος σε ενδεχόμενη Τουρκική ενέργεια

Απαντήσεις επί του πεδίου - Όλα τα σενάρια -Στο «μικροσκόπιο» όλες οι κινήσεις των Τούρκων

Εθνική Άμυνα: Το Αιγαίο θα γίνει ο τάφος τους! Πανέτοιμος ο Στόλος σε ενδεχόμενη Τουρκική ενέργεια - Απαντήσεις επί του πεδίου - Όλα τα σενάρια -Στο «μικροσκόπιο» όλες οι κινήσεις των Τούρκων

Τα διδάγματα του 2020 χωρίς αμφιβολία αποτελούν πυξίδα για τους Αξιωματικούς του Πολεμικού μας Ναυτικού όμως στο επιχειρησιακό «τραπέζι» μπαίνουν συνεχώς καινούργια σενάρια και σχεδιάζονται οι απαντήσεις.

Μπορεί στο Αιγαίο να επικρατεί απόλυτη ησυχία και οι κινήσεις του Τουρκικού στόλου να απέχουν κατά πολύ από το πολεμικό κλίμα το οποίο καλλιεργεί η Άγκυρα το τελευταίο διάστημα όμως στο Ναυτικό Επιτελείο η εγρήγορση έχει χτυπήσει «κόκκινο» με τον Στόλο να είναι πανέτοιμος για κάθε ενδεχόμενο. Παρά το γεγονός ότι η ρητορική των γειτόνων μπορεί να χαρακτηριστεί το λιγότερο ως εμπρηστική, όμως στη θάλασσα οι κινήσεις των Τουρκικών πλοίων όπως αυτές αποτυπώθηκαν και στην πρόσφατη άσκηση «EFES 2022» ήταν εξαιρετικά προσεκτικές με τα πληρώματα των γειτόνων να αποφεύγουν κάθε πρόκληση ειδικά όσο οι Μονάδες τους απομακρύνονταν από τα Τουρκικά παράλια προς το Αιγαίο.

Διαβάστε τη συνέχεια στο Newpost.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags