Facebook Pixel Πυρ ομαδόν Καλεντερίδη για τις υποκλοπές! Ξέσπασμα on camera - Φώναζε "ΞΕΦΤΙΛΑ" (ΒΙΝΤΕΟ)
Life
| 2022-08-09 16:50:00

Πυρ ομαδόν Καλεντερίδη για τις υποκλοπές! Ξέσπασμα on camera - Φώναζε "ΞΕΦΤΙΛΑ" (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Πυρ ομαδόν Καλεντερίδη για τις υποκλοπές! Ξέσπασμα on camera - Φώναζε "ΞΕΦΤΙΛΑ" (ΒΙΝΤΕΟ)

Εκτός εαυτού ο στρατηγικός αναλυτής για την υπόθεση που κοντεύει να τινάζει στον αέρα την ηρεμία της χώρας την ώρα που το πλωτό γεωτρύπανο της Τουρκίας βγήκε στα βόρεια της Κύπρου.

Ξέσπασε on camera o Σάββας Καλεντερίδης για την υπόθεση των υποκλοπών! Ο στρατηγικός αναλυτής βγήκε από τα ρούχα του σχολιάζοντας στην εκπομπή Zoom το σκάνδαλο που βάζει σε επικίνδυνες οδούς τη χώρα μας. «Μην εξευτελίζετε άλλο τη χώρα! Δεν κουκουλώνεται αυτή η υπόθεση των υποκλοπών. Αν αφήσατε σημάδια, όλα αυτά θα φανούν. Και πού θα πάτε να κρυφτείτε;», ανέφερε μεταξύ άλλων εν εξάλλω ο επικεφαλής του www.infognomonpolitics.gr.

Στη συνέχεια σχολίασε το διάγγελμα του πρωθυπουργού για την υπόθεση και τη δέσμευση, ότι θα γίνουν αλλαγές στο εσωτερικό της ΕΥΠ για την ενίσχυση του εσωτερικού ελέγχου, της διαφάνειας, της εξωστρέφειας και της εκπαίδευσης του ανθρώπινου δυναμικού της.

Εκεί ο Σάββας Καλεντερίδης τα πήρε στο κρανίο και είπε: «Πάλι μιμητισμοί; Δεν έχουμε παράδοση εδώ; Η ΚΥΠ ήταν μία από τις καλύτερες υπηρεσίες πληροφοριών στον κόσμο! Ξέραμε τα πάντα το ’74».

Δείτε την παρέμβαση του στρατηγικού αναλυτή:

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags