Facebook Pixel Οι κόκκινες γραμμές του Καρατζαφέρη...
Life
| 2012-01-02 15:11:00

Οι κόκκινες γραμμές του Καρατζαφέρη...

Οι κόκκινες γραμμές του Καρατζαφέρη...

Τέσσερις παραμέτρους θέτει ο Γ. Καρατζαφέρης για να συνεχίσει να μετέχει στην κυβέρνηση Παπαδήμου, την οποία όμως, όπως είπε μιλώντας το πρωί στον ΑΝΤ1, θα συνεχίσει να στηρίζει.

«Το 2012 είναι μία δύσκολη χρονιά. Έχουμε μπροστά μας ένα κομβικό τρίμηνο. Αν προσπαθήσουμε όλοι με σοβαρότητα και δεν κάνουμε λάθη, τότε θα σωθούμε», ανέφερε.

Ο κ. Καρατζαφέρης σημείωσε ακόμη πως «φοβάμαι, όμως, πως τα δύο άλλα κόμματα δεν είναι έτοιμα να περάσουν τις συμπληγάδες».

Ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ ζητά «να περιοριστεί δραστικά η σύνθεση της κυβέρνησης, να υπάρξει ασφαλής ηγεσία στο ΠΑΣΟΚ, να ξεκαθαρίσει η ΝΔ τον ρόλο της και να ξεκαθαριστεί ο χρόνος των εκλογών». Τόνισε πως «δεν μπορούμε, πριν ολοκληρωθεί το PSI, ή όταν θα έχουμε πάρει τα μέτρα, αμέσως, την επόμενη μέρα, να πάμε σε εκλογές. Πρέπει πρώτα να πάρουμε τα χρήματα, να ανακάμψει το κλίμα, να έρθει το χαμόγελο στα χείλη των Ελλήνων και τότε να πάμε ομαλά σε εκλογές. Αλλιώς, αν δεν θέλουν, να πάμε τώρα σε εκλογές, μέχρι 30 Ιανουαρίου και η νέα κυβέρνηση που θα εκλεγεί να αναλάβει να σηκώσει αυτό το βάρος».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags