Facebook Pixel Έλληνας πιλότος βάζει στο τραπέζι τον διαμελισμό της Τουρκίας! (ΒΙΝΤΕΟ)
Life
| 2022-12-21 12:06:00

Έλληνας πιλότος βάζει στο τραπέζι τον διαμελισμό της Τουρκίας! (ΒΙΝΤΕΟ)

Έλληνας πιλότος βάζει στο τραπέζι τον διαμελισμό της Τουρκίας! (ΒΙΝΤΕΟ)

Η Τουρκία απειλεί για το χειρότερο, τα δύο κράτη, με σκοπό να καταλήξει «σε αυτό που πραγματικά θέλουν: τη διζωνική δικοινοτική ομοσπονδία..

Τα νέα γεωπολιτικά δεδομένα όπως διαμορφώνονται μετά τις τελευταίες εξελίξεις, τη στρατηγική της Τουρκίας στο νέο κόσμο και τις μεγάλες δυνατότητες που έχουν Κύπρος και Ελλάδα εάν αξιοποιήσουν τα ισχυρά γεωπολιτικά τους πλεονεκτήματα και όχι μόνο, ανέλυσε ο Στέφανος Καραβίδας στην εκδήλωση με θέμα «ΤΟ ΔΟΓΜΑ ΤΟΥ ΕΝΙΑΙΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΨΥΧΙΣΜΟΥ ΚΑΙ Η ΠΑΓΙΔΑ ΤΗΣ ΔΔΟ» με τον υποψήφιο Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας κύριο Γιώργο Κολοκασίδη, στη Λεμεσό.

Ο επισμηναγός ε.α. ανέλυσε τις αμυντικές δυνατότητες που έχουν Ελλάδα και Κύπρος φτάνει να αποφασίσουν να τις χρησιμοποιήσουν για να αντιταχθούμε στην επιθετική στρατηγική της Τουρκίας. Επικρότησε τις θέσεις Κολοκασίδη, που υποστηρίζουν ένα ρεαλιστικό δόγμα ανάσχεσης και απελευθέρωσης στο κυπριακό. Περαιτέρω, ο κ. Καραβίδας τόνισε ότι η Τουρκία απειλεί για το χειρότερο, τα δύο κράτη, με σκοπό να καταλήξει «σε αυτό που πραγματικά θέλουν: τη διζωνική δικοινοτική ομοσπονδία. Για να δεσμεύσει το σύνολο της Κύπρου, κυρίως τον φυσικό πλούτο που υπάρχει στην κυπριακή ΑΟΖ».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags