Facebook Pixel Ελληνικό μεγαλείο! «Βοηθάμε τους Τούρκους, αλλά αν χρειαστεί θα τους αναχαιτίσουμε ξανά» (ΒΙΝΤΕΟ)
Life
| 2023-02-15 13:34:00

Ελληνικό μεγαλείο! «Βοηθάμε τους Τούρκους, αλλά αν χρειαστεί θα τους αναχαιτίσουμε ξανά» (ΒΙΝΤΕΟ)

του Γεωπόλδου
Ελληνικό μεγαλείο! «Βοηθάμε τους Τούρκους, αλλά αν χρειαστεί θα τους αναχαιτίσουμε ξανά» (ΒΙΝΤΕΟ)

Μήνυμα αγάπης αλλά και ισχύος στην εκπομπή «Leaders» από τον διευθυντή σύνταξης του δελτίου ειδήσεων του STAR, Ηλία Παπανικολάου.

«Θα έρθουμε ξαφνικά ένα βράδυ», μας απειλούσε ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν και οι... σφουγγοκωλάριοι που απαρτίζουν το κυβερνητικό του επιτελείο. Ο σεισμός όμως ανέτρεψε τα δεδομένα και ανέδειξε το ελληνικό μεγαλείο. Η Ελλάδα ήρθε μέρα και έτεινε χείρα βοηθείας στον δοκιμαζόμενο τουρκικό λαό, αφού οι Έλληνες διασώστες ρίχτηκαν στη μάχη πάνω από τα συντρίμμια των κτιρίων που προκάλεσε ο Εγκέλαδος και έσωσαν αρκετές ζωές.

Και άλλαξαν άρδην την άποψη των Τούρκων για τους Έλληνες, για τους οποίους η ερντογανική ρητορική είχε σχηματίσει μία εχθρική εικόνα στα μάτια τους, η οποία και κατέρρευσε μονομιάς όπως τα κτίσματα που έπεσαν από τα 7,4 Ρίχτερ.

Στο γεγονός αναφέρθηκε ο Ηλίας Παπανικολάου στην αποφώνησή του στην εκπομπή «Leaders». Ο διευθυντής σύνταξης του δελτίου ειδήσεων του STAR αναφέρθηκε στο θέμα της ανθρωπιστικής βοήθειας από πλευράς Ελλάδας με αφορμή μηνύματα που δέχτηκε .

«Μου γράφετε, ότι στέλνουμε πράγματα που δεν μας περισσεύουν και σε 15-20 μέρες θα ξαναπετούν πάνω από το Αιγαίο. Η ανθρωπιστική βοήθεια που σίγουρα δεν περισσεύει, οι πάνες, τα βρεφικά γάλατα, τα χαρτομάντηλα είναι η διαφορά μας με οποιονδήποτε άλλο. Γιατί είμαστε Έλληνες. Γιατί εμείς αυτό θα κάνουμε. Και όταν χρειαστεί πάλι θα τους αναχαιτίσουμε. Αν έχουν το θράσος να συνεχίσουν, μετά από αυτήν την προσφορά αγάπης, να μας προκαλούν, εμείς θα είμαστε εκεί. Δεν είναι η λύση να απανθρωπιστούμε, για να τους μοιάσουμε. Άρα αυτό που σας ξεχωρίζει από αυτό που δεν θέλετε να είστε, είναι αυτή η σακούλα με την ανθρωπιστική βοήθεια», ανέφερε ο Ηλίας Παπανικολάου.

Δείτε την παρέμβασή του: 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags