Facebook Pixel Το… copy paste του Ερντογάν και το μεγάλο παιχνίδι του Αρκτικού
Life
| 2023-02-21 18:20:00

Το… copy paste του Ερντογάν και το μεγάλο παιχνίδι του Αρκτικού

του Γεωπόλδου
Το… copy paste του Ερντογάν και το μεγάλο παιχνίδι του Αρκτικού

Κωνσταντίνος Γρίβας και Γιώργος Αδαλής αναλύουν τις γεωπολιτικές εξελίξεις.

Το… copy paste του Ερντογάν και το μεγάλο παιχνίδι του Αρκτικού ανέλυσαν Κωνσταντίνος Γρίβας και Γιώργος Αδαλής στην εκπομπή "Ο Εξαρχείων" στα Παραπολιτικά FM.

Η εκπομπή ξεκινά με εκπληκτική τοποθέτηση του κ. Γρίβα, για τον σύγχρονο πόλεμο και την θέση που μπορεί να έχουν τα νέα όπλα του πυρηνικού οπλοστασίου, μια θέση που περιγράφει τις νέες συνθήκες πολέμου και όχι τις παλαιολιθικές απόψεις! Ακολούθως, ο κ. Αδαλής αναπτύσσει την θέση μου με στατιστικά και δεδομένα, προκειμένου να εξηγήσει, για ποιο λόγο θεωρεί, ότι το νέο τραγικό δυστύχημα στην Ανδραβίδα, ουσιαστικά αναδεικνύει σύγχρονους ήρωες στην ιστορία μας. Και μάλιστα, δύο φορές ήρωες σε σχέση με όσους έπεσαν στα πεδία των μαχών! Στο δεύτερο μέρος της συνέντευξης αναπτύσσεται το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ που παίζεται στον αρκτικό κύκλο και πως αφορά άμεσα την χώρα μας και γενικότερα τις χώρες της Ανατολικής Μεσογείου.

“Ο Ερντογάν αντιγράφει την Ρωσία στην στεριά και την Κίνα στις θάλασσες”, αναφέρει ο κ. Αδαλής και αποκαλύπτει στοιχεία της Κινεζικής πολιτικής από το 2003, όταν η χώρα αυτή υιοθέτησε το γεωπολιτικό δίλημμα των “στενών του Μαλάκκα”, ένα δίλλημα το οποίο φαίνεται ότι υιοθετεί και ο Ερντογάν για την Τουρκία.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags