Facebook Pixel Κλασσική νοοτροπία φασιστών! Πονάει κεφάλι – κόψει κεφάλι (ΒΙΝΤΕΟ)
Life
| 2023-03-02 07:06:00

Κλασσική νοοτροπία φασιστών! Πονάει κεφάλι – κόψει κεφάλι (ΒΙΝΤΕΟ)

του Γεωπόλδου
Κλασσική νοοτροπία φασιστών! Πονάει κεφάλι – κόψει κεφάλι (ΒΙΝΤΕΟ)

Οι πρώτες δημοσκοπήσεις μετά τον σεισμό δείχνουν δημοσκοπική κατάρρευση του Ερντογάν.

Τη σύνθεση της νέας κυβέρνησης της Κύπρου, τί θα κάνει ο Χριστοδουλίδης με το Κυπριακό, αλλά και τη δημοσκοπική κατάρρευση του Ερντογάν σχολίασε ο Σάββας Καλεντερίδης.

Τα κυριότερα σημεία της παρέμβασής του:

-Πρωτοφανές το πολιτικό εγχείρημα στην Κύπρο για τα ευρωπαϊκά δεδομένα. Ο Χριστοδουλίδης νίκησε δύο κόμματα εξουσίας. Είχε υποσχεθεί, ότι η κυβέρνησή του δεν θα απαρτίζεται από πολιτικά-κομματικά στελέχη αλλά από τεχνοκράτες. Και έδωσε βαρύτητα στις γυναίκες. Υλοποίησε την υπόσχεσή του. Δεν έκανε ένα κομματικό σχήμα κυβέρνησης.

-Το βασικό θέμα είναι Κυπριακό, το οποίο είναι δέσμιο της ΔΔΟ, την οποία προκρίνουν ΗΠΑ, ΟΗΕ, ΕΕ και αναγκάστηκε ο ίδιος ο Χριστοδουλίδης να τη στηρίξει. Η ΔΔΟ είναι επαναφορά του σχεδίου Ανάν, το οποίο απέρριψε ο κυπριακός λαός με ένα 74% στο ιστορικό δημοψήφισμα. Δέχεται πιέσεις να φύγει από το ΔΔΟ και να αλλάξει το στάτους. Υποβαθμίζεται ο ρόλος του ως πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας και γίνεται πρόεδρος της ελληνοκυπριακής κοινότητας.

-Οι πρώτες δημοσκοπήσεις μετά τον σεισμό δείχνουν δημοσκοπική κατάρρευση του Ερντογάν. Ο τοίχος του φόβου στην τουρκική κοινωνία είναι μεγάλο. Ο Μπαχτσελί πρότεινε να γίνουν ματς χωρίς φιλάθλους. Κλασσική νοοτροπία φασιστών, πονάει κεφάλι-κόψει κεφάλι.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags