Επίθεση στο ΚΚΕ έκανε ο Θάνος Τζήμερος, μιλώντας στην εκπομπή Leaders και τον διευθυντή σύνταξης του δελτίου ειδήσεων του STAR, Ηλία Παπανικολάου.

Ο εκ των ηγετών του κόμματος «Εθνική Δημιουργία» επιτέθηκαν εξήγησε γιατί κατέθεσε προσφυγή στον Άρειο Πάγο κατά του ΚΚΕ προκειμένου απαγορευτεί η συμμετοχή του στις εθνικές εκλογές (έκανε την αποκάλυψη στην εκπομπή πριν την κίνησή του!!!). «Έχουν διεισδύσει παντού και έχουν μολύνει τα πάντα. Θέλουν τη φυσική εξόντωση οποιωνδήποτε είναι αντίθετοι. Ο Στάλιν θα ντρεπόταν με το ΚΚΕ», ανέφερε μεταξύ άλλων.

Παράλληλα ο πολιτικός εξέφρασε την άποψή του για το πως συνδέονται τα άκρα στην Ελλάδα. «Τα ακροδεξιά κόμματα είναι σαν την ακροαριστερά, χωρίς τα προλεταριακά στοιχεία της τελευταίας», είπε και υπογράμμισε: «Αγαπάμε τη χώρα μας όπως την οικογένειά μας».

Στη συνέχεια άφησε αιχμές κατά του Κυριάκου Μητσοτάκη σχολιάζοντας θέματα που αφορούν την οικονομία. «Είναι κεντρικά ελεγχόμενη και σχεδιασμένη. Δεν έχει σχέση με τον φιλοελευθερισμός αυτό. Είναι κρατισμός οθωμανοσοβιετικού επιπέδου», είπε και τόνισε, ότι το κόμμα του θα δώσει ψήφο εμπιστοσύνης στη Νέα Δημοκρατία, αλλά χωρίς αντάλλαγμα τη σιωπή του. Μάλιστα θα απαιτήσει, όπως είπε, όλοι οι υπουργοί να είναι τεχνοκράτες.

Ακολούθως προέβη σε μία ρηξικέλευθη πρόταση για τις εκλογές, χαρακτηρίζοντας άδικο το πολιτικό σύστημα. «Ο πολίτης πρέπει να ψηφίζει δύο ψηφοδέλτια, ένα για πρώτη επιλογή και ένα για δεύτερη», είπε.

Τα βέλη του Θάνου Τζήμερου βρήκαν στόχο και στον Αλέξη Τσίπρα και τον ΣΥΡΙΖΑ. «Υπόσχεται διαγραφή χρεών, αύξηση δαπανών χωρίς μεταρρυθμίσεις, στήριξη συνταξιούχων και νέων εργαζομένων. Φτάσαμε στο 2023 να δαπανούμε περισσότερα χρήματα για μισθούς και συντάξεις», επεσήμανε.

Στη συνέχεια με αφορμή την πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ για το μεταναστευτικό, υποστήριξε, ότι η ασφάλεια είναι σημείο ελευθερίας για την κοινωνία. «Η πακιστανική κοινότητα θα εκλέξει πρωθυπουργό;» δήλωσε με νόημα ο Τζήμερος, ο οποίος εξήγησε γιατί είναι κατά της υιοθέτησης παιδιών από gay ζευγάρια και χαρακτήρισε την κοινότητα ΛΟΑΤΚΙ, ως μετάλλαξη της αριστεράς, «μια αριστερίλα που μολύνει».

Στη συνέχεια ρωτήθηκε για την απαγόρευση του κόμματος «Έλληνες» του Ηλία Κασιδιάρη και απάντησε, ότι ο αποκλεισμός τους καταστά μονοθεματικούς, δηλαδή να διαμαρτύρονται για την κατάσταση, ενώ αν καλούνται σε συνεντεύξεις να παρουσιάσουν τις θέσεις τους, τότε πέφτουν οι μάσκες και αποκαλύπτεται πως δεν έχουν σοβαρό σχέδιο. Μάλιστα εκτίμησε, ότι το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο θα δικαιώσει τα μέλη της Χρυσής Αυγής, «γιατί δεν έχουν δικαστεί δίκαια», όπως ανέφερε χαρακτηρίζοντας την απόφαση φυλάκισής τους ως «λαθροχειρία κατά της δημοκρατίας».

Στο τέλος αναφέρθηκε στα εθνικά θέματα, χαρακτηρίζοντας την Τουρκία «νταβατζή» της περιοχής μας. «Δεν έχει πρόσωπο αλλά προσωπείο» είπε και υποστήριξε, ότι είναι μία χώρα χωρίς ειλικρίνεια, γι’αυτό και η Ελλάδα πρέπει να ενισχύσει την αποτρεπτική της ισχύ. Σε εκείνο το σημείο έριξε άλλο ένα καρφί στην αξιωματική αντιπολίτευση. «Η κυβέρνηση Μητσοτάκη τα κατάφερε το 2020 στον Έβρο! Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν θέλει να το συζητά», ανέφερε με αφορμή την επιχείρηση εισβολής ενός εκατομμυρίου λαθρομεταναστών που οργανώθηκε από την Τουρκία πριν 3 χρόνια και έκρουσε το καμπανάκι, λέγοντας η Ελλάδα και η Ευρώπη οδηγούνται σε ισλαμοποίηση. 

Δείτε την παρέμβαση του Θάνου Τζήμερου: