Facebook Pixel Εκλογές - Debate: Τείχος ΠΑΣΟΚ – ΚΚΕ στην "προοδευτική κυβέρνηση" Τσίπρα – Φυλακή για τις υποκλοπές δείχνει ο Ανδρουλάκης
Life
| 2023-05-11 16:55:00

Τείχος ΠΑΣΟΚ – ΚΚΕ στην "προοδευτική κυβέρνηση" Τσίπρα – Φυλακή για τις υποκλοπές δείχνει ο Ανδρουλάκης

Sportdog Team
Τείχος ΠΑΣΟΚ – ΚΚΕ στην "προοδευτική κυβέρνηση" Τσίπρα – Φυλακή για τις υποκλοπές δείχνει ο Ανδρουλάκης

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης παραδέχθηκε ότι «ο κ. Ανδρουλάκης δεν αποτελεί κανέναν απολύτως κίνδυνο για την ασφάλεια της χώρας και δεν έπρεπε να είναι υπό καθεστώς παρακολούθησης».

Το προεκλογικό debate των έξι πολιτικών αρχηγών δεν είχε νικητές και ηττημένους. Ο καθένας έδωσε έμφαση στην δική του ατζέντα. Κανείς δεν έκανε κάποιο λάθος που θα μπορούσε να του στοιχίσει έστω και κάποιο μικρό αλλά κρίσιμο ποσοστό ψηφοφόρων 10 μέρες πριν τις κάλπες της 21ης Μαίου. Λόγω του πλαισίου που όρισαν τα κόμματα και οι δημοσιογράφοι το χαρακτήρισαν στενό κορσέ καθώς δεν υπήρχε η δυνατότητα να γίνουν κι άλλες ερωτήσεις για καυτά θέματα, ή να ζητηθούν περαιτέρω εξηγήσεις για θέματα που άνοιξαν, το αποτέλεσμα ήταν ότι δεν βγήκαν ειδήσεις, πέραν της επέκτασης του marker pass μετά την λήξη του τον Ιούνιο, για το οποίο δεσμεύτηκε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης αν η ΝΔ κερδίσει και τις εκλογές της 2ας Ιουλίου. Άνοιξαν όμως θέματα για συζήτηση και ξεκαθάρισαν περισσότερο οι στρατηγικές των κομμάτων.

Διαβάστε περισσότερα στο newpost.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags