Facebook Pixel Παραμένουν δυνατές οι σχέσεις των ινδικών και των βρετανικών ενόπλων δυνάμεων
Life
| 2023-06-15 18:55:00

Παραμένουν δυνατές οι σχέσεις των ινδικών και των βρετανικών ενόπλων δυνάμεων

του Γεωπόλδου
Παραμένουν δυνατές οι σχέσεις των ινδικών και των βρετανικών ενόπλων δυνάμεων

Η Σύμβουλος Άμυνας της Ινδίας, Ταξίαρχος Νικ Σόγιερ μίλησε για βαθιά σχέση των στρατιωτικών τμημάτων των δύο χωρών.

Η ετήσια επίσκεψη ανώτερων στρατιωτικών και πολιτών του Κολλεγίου Εθνικής Άμυνας στο Ηνωμένο Βασίλειο καταδεικνύει τη μακροχρόνια βαθιά σχέση μεταξύ των δυνάμεων της Ινδίας και του Ηνωμένου Βασιλείου.

«Το @DefenceHQ ήταν στην ευχάριστη θέση να φιλοξενήσει την ετήσια επίσκεψη ανώτερων στρατιωτικών και πολιτικών φοιτητών του Κολλεγίου Εθνικής Άμυνας. Η επίσκεψη ήταν μια περαιτέρω απόδειξη της μακροχρόνιας βαθιάς σχέσης μεταξύ της Ινδίας και των βρετανικών δυνάμεων», ανέφερε στον επίσημο λογαριασμό του Ηνωμένου Βασιλείου στην Ινδία ο Σύμβουλος Άμυνας της Ινδίας, Ταξίαρχος Νικ Σόγιερ.

Εν τω μεταξύ, καθώς ο Υπουργός Ανάπτυξης του Ηνωμένου Βασιλείου Άντριου Μίτσελ συμμετείχε στην Υπουργική Σύνοδο Ανάπτυξης των G20 στο Βαρανάσι τη Δευτέρα, ανακοινώθηκαν νέες συνεργασίες για το κλίμα και την τεχνολογία για να ωφεληθούν όλοι για την αντιμετώπιση παγκόσμιων προκλήσεων, ενημέρωσε η βρετανική Ύπατη Αρμοστεία στην Ινδία.

Ο Μίτσελ ενώθηκε με τους εταίρους της Ινδίας και των G20 ζητώντας να ανανεωθούν οι προσπάθειες για την επίτευξη των Στόχων Βιώσιμης Ανάπτυξης του ΟΗΕ.

Η νέα υποστήριξη του Ηνωμένου Βασιλείου περιλαμβάνει χρηματοδότηση για μια τεχνολογική εκκίνηση που επικεντρώνεται στη βιώσιμη γεωργία, μεταξύ άλλων μέσω της καλλιέργειας λαχανικών με φιλικό προς το περιβάλλον τρόπο, σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση της βρετανικής Ύπατης Αρμοστείας.

Ο Υπουργός Διεθνούς Ανάπτυξης του Ηνωμένου Βασιλείου, Άντριου Μίτσελ βρέθηκε στην Ινδία για τη σύνοδο των G20 – και για να ενισχύσει τη συνεργασία ΗΒ-Ινδίας στον τομέα της ανάπτυξης, μεταξύ άλλων μέσω συνεργασιών για το κλίμα και την τεχνολογία.

Στη συγκέντρωση στο Βαρανάσι τόνισε πώς οι συνεργασίες και οι επενδύσεις του Ηνωμένου Βασιλείου έχουν πολλαπλασιαστικό αποτέλεσμα στην αντιμετώπιση των μεγαλύτερων κοινών προκλήσεων του σήμερα – συμπεριλαμβανομένης της κλιματικής αλλαγής, της φτώχειας και της επισιτιστικής ανασφάλειας.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags