Facebook Pixel Αχιλλέας Μπέος: Απίστευτη εξέλιξη με τον Αχιλλέα Μπέο στον Βόλο λίγο πριν τις εκλογές - Τι δείχνει τελευταία δημοσκόπηση
Life
| 2023-10-03 17:23:00

Απίστευτη εξέλιξη με Αχιλλέα Μπέο στον Βόλο λίγο πριν τις εκλογές - Τι δείχνει τελευταία δημοσκόπηση (ΦΩΤΟ)

Sportdog Team
Απίστευτη εξέλιξη με Αχιλλέα Μπέο στον Βόλο λίγο πριν τις εκλογές - Τι δείχνει τελευταία δημοσκόπηση (ΦΩΤΟ)

Πολλοι το σχολίαζαν εδώ και μέρες, κάποιοι εμφανίζονταν και σίγουροι...
 

υρεία νίκη και επανεκλογή του Αχιλλέα Μπέου στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές στον Βόλο δείχνει δημοσκόπηση που διεξήγαγε η εταιρεία Opinion Poll για λογαριασμό της τοπικής ιστοσελίδας TheNewspaper.gr.

Η έρευνα έγινε σε εξεταζόμενο πληθυσμό ηλικίας άνω των 17 ετών με δικαίωμα ψήφου σε μέγεθος δείγματος 637 νοικοκυριών, το χρονικό διάστημα από 25/9 έως 27/9/2023 (σσ. πριν το χαστούκι σε πολίτη).

Δημοτικές εκλογές στον Βόλο: Στο 60,4% ο Μπέος στην πρόθεση ψήφου

Στην πρόθεση ψήφου, ο νυν δήμαρχος Βόλου έρχεται πρώτος με 60,4%. Ακολουθεί με 20% ο δικηγόρος Νίκος Παπαπέτρος και με 4,1% ο Απόστολος Ριζόπουλος (Λαϊκή Συσπείρωση).

Με την αναγωγή επί των έγκυρων, ο Αχιλλέας Μπέος σκαρφαλώνει στο 62,2%.

Οι ερωτώμενοι πολίτες του Βόλου απαντούν σε ποσοστό 61,9% ότι επιθυμούν να επανεκλεγεί το Αχιλλέας Μπέος στο αξίωμα του δημάρχου και για την επόμενη θητεία. Το 31,3% επιθυμεί να εκλεγεί κάποιος άλλος υποψήφιος, ενώ το 6,8% δεν απαντά. Στο 10,5% είναι το ποσοστό των αναποφάσιστων.

Θετικά αντιμετωπίζεται το έργο της δημοτικής αρχής

Οι πολίτες σε ποσοστό 65,2% δηλώνουν πολύ ή αρκετά ικανοποιημένοι από το συνολικό έργο του Δημάρχου Βόλου Αχιλλέα Μπέου, ενώ λίγο δηλώνει το 16,3% και καθόλου το 17,8%.

Σε σχετική ερώτηση, τον Αχιλλέα Μπέο θα μπορούσε να ψηφίσει το 65,5% των ερωτηθέντων της δημοσκόπησης, με τις αρνητικές απαντήσεις να περιορίζονται στο 32%.

Το 40,2% δεν θα ψήφιζε τον Ν. Παπαπέτρο, και το 46,4% τον Απόστολο Ριζόπουλο με τις θετικές απαντήσεις να φτάνουν για τον γνωστό δικηγόρο το 36,3% και τον εκπαιδευτικό και δημοτικό σύμβουλο της ΛΑΣ το 19,3%.

Σε σχέση με τους συνυποψήφιούς του, ο Αχιλλέας Μπέος καταγράφει τις περισσότερες θετικές και τις περισσότερες αρνητικές γνώμες των ερωτώμενων πολιτών. Το 67,2% έχει θετική ή μάλλον θετική γνώμη για τον δήμαρχο Βόλου, ενώ το 30,7% έχει αρνητική ή μάλλον αρνητική άποψη.

Πηγή: athensvoice.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags