Facebook Pixel Επίθεση Έλληνα παρουσιαστή στα τουρκικά κανάλια! "Φέρνετε μπεκρήδες και ημίτρελους απόστρατους"
Life
| 2023-10-03 20:50:00

Επίθεση Έλληνα παρουσιαστή στα τουρκικά κανάλια! "Φέρνετε μπεκρήδες και ημίτρελους απόστρατους"

του Γεωπόλδου
Επίθεση Έλληνα παρουσιαστή στα τουρκικά κανάλια! "Φέρνετε μπεκρήδες και ημίτρελους απόστρατους"

Πρότεινε να τους κάνουν αλκοτέστ πριν μπούνε στα studio για να βρίσουν την Ελλάδα.

Απολαυστική ήταν η αποφώνηση στην πρεμιέρα της εκπομπής «Leaders» στο StarX.gr! Ο παρουσιαστής της εκπομπής, Ηλίας Παπανικολάου, επιτέθηκε στα τουρκικά κανάλια για τους αναλυτές που φιλοξενούν στα πάνελ τους, οι οποίοι καταφέρονται εις βάρος της Ελλάδας.

«Θέλω να εξηγήσω στους ανθρώπους που μας βλέπουν, ότι καθημερινά, κάποιος Τούρκος αναλυτής μας καθυβρίζει στην τουρκική τηλεόραση. Τελευταία εκπομπή όπου ένας Τούρκος αναλυτής παρακαλούσε τον Ερντογάν να μας ρίξει ένα χαστούκι και να ζαλιστούμε και να πέσουμε κάτω είχε 8,5 εκατομμύρια τηλεθεάσεις!

Απευθύνομαι πια όχι στους Τούρκους δημοσιογράφους και απόστρατους, αλλά στις ιδιοκτησίες των καναλιών τους. Αν συνεχίσετε να φιλοξενείτε μπεκρήδες, ανώνυμους αλκοολικούς που είναι σε κατάσταση να ξεπεράσουν το ούζο και τη ρακί που πίνουν, ημίτρελους από ιδρύματα που λένε, ότι είναι απόστρατοι και έρχονται στα studio σας, αν δεν βάλετε, τουλάχιστον ένα υποχρεωτικό αλκοτέστ έξω από την πόρτα, αυτοί που έρχονται να βρίσουν την Ελλάδα, θα έχετε ζήτημα με τον ελληνικό λαό.

Ο ελληνικός λαός δεν πρόκειται να ανεχτεί, όπως και να λέγεστε. Ως εδώ να βάζετε κάποιον ημίτρελο μπεκρή, να μας βρίζει από το πρωί μέχρι το βράδυ», ανέφερε ο Παπανικολάου στην αποφώνηση.

Φυσικά ο νούμερο ένα ημίτρελος, αστοιχείωτος και περίγελος είναι ο ναύαρχος ε.α. Τζιχάτ Γιαϊτζί, ο οποίος αυτοχαρακτηρίζεται ως πατέρας του δόγματος της «Γαλάζιας Πατρίδας».

Δείτε την παρέμβαση του διευθυντή σύνταξης του δελτίου ειδήσεων του Star Channel:

Η εκπομπή "Leaders" ασχολείται με την έννοια της ηγεσίας και των στρατηγικών επιλογών σε όλο το φάσμα των πολιτικών, των κοινωνικών και των οικονομικών εξελίξεων. Με τον Hλία Παπανικολάου.

Αρχισυνταξία: Άννα Σανοζίδου, Yπεύθυνος εκπομπής: Θοδωρής Ζαρμακούπης, Τεχνικός Προϊστάμενος: Βασίλης Παπαϊωάννου, Οργάνωση Παραγωγής: Γαλάνης Μιχόπουλος

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags