Νέος πολιτικός θρίαμβος για τον Αχιλλέα Μπέο, καθώς σύμφωνα με τα πρώτα αποτελέσματα συγκέντρωσε το 57% των ψήφων και ακολουθούν ο Νικόλαος Παπαπέτρος με 36% και ο Απόστολος Ριζόπουλος με 6,4%

Όλα τα παραπάνω, με ενσωμάτωση στο 20% περίπου, σε ένα Δήμο που χτυπήθηκε πολύ από την κακοκαιρία Daniel και κατά πολλούς, τα πλήγματα θα μπορούσαν να επηρεάσουν το αποτέλεσμα των εκλογών. Ωστόσο, ο Αχιλλέας Μπέος φαίνεται ότι παραμένει Νο1 στις προτιμήσεις των ψηφοφόρων και μάλιστα με διαφορά.

Ο δήμαρχος λοιπόν του Βόλου στις 22.00 σε Live μετάδοση από τα περισσότερα κανάλια πανελλαδικής εμβέλειας, έκανε την πανηγυρική του ομιλία με τον κόσμο να τον αποθεώνει και τον ίδιο να κάνει επίθεση σε πολιτικούς, δημοσιογράφους και τον Στέφανο Κασσελάκη, χρησιμοποιώντας τη φράση-ντροπή «Δηλαδή κύριε Κασσελακη θα μεγαλώνουμε κορίτσια για να παράγουμε πούστηδες; Αυτή είναι η Ελλάδα, αυτή είναι η πατρίδα του; Αφήστε με μόνο μου. Σε καμία περίπτωση δεν θα είστε πρότυπο ρε!"

Κάποια από τα κανάλια που μετέδιδαν ζωντανά τις δηλώσεις του διέκοψαν τη σύνδεση.

Ο Αχιλλέας Μπέος επιτέθηκε επίσης σχεδόν στο σύνολο του πολιτικού συστήματος λέγοντας «εγώ δεν έχω κάποιοι πτυχίο, δεν είμαι ούτε δικηγόρος, ούτε γιατρός. Αυτοί που είναι κατέστρεψαν τη χώρα»