Facebook Pixel Έγκλημα στη Χειμάρρα! Το αλβανικό καθεστώς υφαρπάζει περιουσίες Ελλήνων (ΒΙΝΤΕΟ)
Life
| 2023-10-25 13:13:00

Έγκλημα στη Χειμάρρα! Το αλβανικό καθεστώς υφαρπάζει περιουσίες Ελλήνων (ΒΙΝΤΕΟ)

του Γεωπόλδου
Έγκλημα στη Χειμάρρα! Το αλβανικό καθεστώς υφαρπάζει περιουσίες Ελλήνων (ΒΙΝΤΕΟ)

Ένας μαραθώνιος υφαρπαγών και αδειών στην αλβανική κυβέρνηση.

Τις καταγγελίες μελών της ελληνικής εθνικής μειονότητας για τον σφετερισμό ελληνικών περιουσιών από το αλβανικό καθεστώς στη Χειμάρρα μετέφερε στην εκπομπή LEADERS ο δημοσιογράφος του Sportdog.gr, Χρήστος Κωνσταντινίδης.

Ακόμα και αλβανικά μέσα δείχνουν τις μπουλντόζες των εργολάβων να έχουν πιάσει δουλειά στους γκρεμούς. Πρόκειται για έγκλημα που καταστρέφει την τουριστική περιοχή αναφέρει ο τίτλος του ρεπορτάζ αλβανικού μέσου ενημέρωσης.

Όπως καταγγέλλουν κάτοικοι της Χειμάρρας έχουν ξεκινήσει 4-5 έργα τεράστια στο χωριό Δρυμάδες. Ένας μαραθώνιος υφαρπαγών και αδειών στην αλβανική κυβέρνηση το να δώσουν άδεια σε ολιγάρχες.

Μιλώντας στην εκπομπή LEADERS, ο δημοσιογράφος του Sportdog.gr σχολίασε, ότι «το θέμα είναι ο ορισμός, ότι λείπει η γάτα και χορεύουν τα ποντίκια. Όπου γάτα, βάλτε μία ισχυρή Ελλάδα», οι κινήσεις της οποίας είναι αναιμικές.

Όσο η δίκη του εκλεγμένου Έλληνα δημάρχου δεν προχωρά τόσο μεγαλώνει η αυθαιρεσία με Αλβανούς από τα βόρεια της χώρας να εμφανίζονται ως ιδιοκτήτες σε εκτάσεις φιλέτο στη Χειμάρρα και τους Δρυμάδες.

Τα αλβανικά μέσα πάντως ενώ καλύπτουν εκτενώς της δίκη Μπελέρη αποφεύγουν κάθε σύνδεσή της με τις καταγγελίες για υφαρπαγή των ελληνικών περιουσιών.

Τί κάνει η Ελλάδα για τον Μπελέρη; Όπως σχολίασε πρόσφατα σε συνέντευξή του στην ΕΡΤ ο αδελφός του εκλεγμένου δήμαρχου Χειμάρρας Λεονάρντο Μπελέρη, «5 μήνες η Ελλάδα τους χαϊδεύει τα αφτιά».

Δείτε την παρέμβαση του Χρήστου Κωνσταντινίδη στην εκπομπή LEADERS:

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags