Facebook Pixel Αιχμηρό μήνυμα Παπανικολάου στους Leaders! «Ντροπή κύριοι επίσημοι» - Γιατί ξεχνάτε τον Κατσίφα;
Life
| 2023-10-31 16:33:00

Αιχμηρό μήνυμα Παπανικολάου στους Leaders! «Ντροπή κύριοι επίσημοι» - Γιατί ξεχνάτε τον Κατσίφα;

του Γεωπόλδου
Αιχμηρό μήνυμα Παπανικολάου στους Leaders! «Ντροπή κύριοι επίσημοι» - Γιατί ξεχνάτε τον Κατσίφα;

«Με αυτόν τον τρόπο θα ξεχνάγαμε και τους ήρωες του ’21», είπε με νόημα ο διευθυντής σύνταξης του δελτίου ειδήσεων του Star.

Αιχμηρό ήταν το μήνυμα του Ηλία Παπανικολάου στην αποφώνηση της εκπομπής «LEADERS» που προβλήθηκε τη Δευτέρα 30 Οκτωβρίου 2023. Ο διευθυντής σύνταξης του δελτίου ειδήσεων του STAR ανέδειξε τη θυσία του Κωνσταντίνου Κατσίφα και άσκησε κριτική στη στάση του ελλαδικού συστήματος.

«Πέρασε η 28η Οκτωβρίου! Θυμηθήκαμε όλους τους ήρωες και καλά κάναμε. Τον Μαρδοχαίο Φριζή, τους αεροπόρους μας. Για τον Κατσίφα μια κουβέντα δεν είδα κανέναν να λέει κάτι. Ο Κατσίφας δεν σκοτώθηκε με την ελληνική σημαία στα χέρια του και με το εθνόσημο; Είναι απλός ένα τρελός. Να τον ξεχάσουμε και τον Κατσίφα. Ήπιαμε το χάπι της λήθης και για τον Κατσίφα. Μα πού πάμε με αυτόν τον τρόπο; Με αυτόν τον τρόπο θα ξεχνάγαμε και τους ήρωες του ’21. Προσπάθησαν στο παρελθόν να τους ξεχάσουμε. Δεν τους ξεχάσαμε. Ντροπή μόνο για όλους τους Έλληνες επίσημους που δεν είπαν μισή κουβέντα. Φοβόμαστε μην χαλάσουμε τη σχέση μας με την Τουρκία. Φοβόμαστε μη χαλάσουμε τις σχέσεις μας με την Αλβανία. Στο τέλος θα φοβόμαστε και τον ίδιο μας τον εαυτό. Ντροπή κύριοι επίσημοι. Ευτυχώς υπάρχουν δεκάδες αναρτήσεις ανώνυμων που θυμήθηκαν αυτόν τον τίμιο Έλληνα που έπεσε από τις σφαίρες της αλβανικής αστυνομίας», ανέφερε ο Ηλίας Παπανικολάου.

Δείτε την αποφώνησή του:

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags